ESDER´den Kaya´ya ziyaret

21.09.2016 08:58:23

Esnaf ve Sanatkârlar Derneği (ESDER), üyesi olan Hatice Kaya´ya destek ziyaretinde bulundu

.
Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Kemal Erçalık, yaptığı ziyarette, ?Bugün burada dernek üyelerimizden Hatice Kaya´nın işyeri açılışının 1. yıl dönümünde KOSGEB Müdürümüz Ahmet Özbekler, dernek yönetimi ve esnaf arkadaşlarla toplanmış bulunuyoruz. Toplantımıza iştirak eden tüm misafirlerimize basın ve yayın organları mensuplarına teşekkür ediyorum. Üyemiz Hatice Kaya, derneğimizde vermiş olduğumuz KOSGEB destekli, uygulamalı girişimcilik kursunu başarıyla bitirerek, projesini hazırlamış ve KOSGEB´den verilen 150 bin TL krediyi almaya hak kazanmıştır. Büyük bir gayret ve azimle çalışmış ve İkinci Bahar ev yemekleri ve kahvaltı evinde ciddi bir müşteri potansiyeline ulaşmıştır. Geleneksel ev yemeklerimizi, kendine has üslubuyla yorumlayan ve müşterilerine sunan üyemiz, aranılan bir lezzet haline gelmiştir. Başarılarının devamını diliyor ve toplantımıza ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyoruz? dedi.
ESDER Başkanı Erçalık, ?KOSGEB Müdürümüz her zaman olduğu gibi bugünde derneğimiz ve üyelerimizin yanında olmuştur. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
ESDER olarak bizler de her zaman girişimcilerimizin ve esnafların yanında yer alarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Girişimci adayı tüm hanımlarımızı ve gençlerimizi tanışmak ve istişare için derneğimize davet ediyor, başarılar diliyorum? dedi.



Anahtar Kelimeler: ESDER Kaya ziyaret