ESDER´DEN 30 KİŞİYE DAHA SERTİFİKA

8.01.2016 10:41:38

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen 4. Girişimcilik kurslarında, sertifika almaya hak kazanan 30 kursiyere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Kayseri Şubesi tarafından  düzenlenen 4. Girişimcilik kurslarında, sertifika almaya hak kazanan 30 kursiyere  düzenlenen törenle   sertifikaları verildi.

Törende konuşan ESDER Kayseri Şube Başkanı Kemal Erçalık, "Bugün 4. Girişimcilik Kursumuzun sertifika törenini yapıyoruz. Kursumuza katılan tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz. Yoğun bir ilgi  olduğu için kurs programlarımız devam etmektedir.  4. kursumuzu 30´ar kişilik sınıflar halinde düzenledik. Şuanda 30 kursiyerimiz girişimcilik kursunu başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazandılar. Kursiyerlerimizin çoğu bayan. Bütün kursiyerlerimiz kurslarını başarı ile tamamladılar. Şuana kadar 120 kursiyerimize sertifikalarını teslim ettik. KOSGEB desteğimiz toplamda 150 bin TL´dir. 50 bin TL´si hibe, geri kalanı ise 2 yıl ertelemelidir. Girişimcilik kursumuz ücretsizdir. Tüm esnaf ve yeni iş yeri açacak arkadaşlarımızı kursumuza bekliyoruz. Bu devletimizin verdiği bir destektir. Kursumuza herkes katılabilir. Bu fırsattan herkesin faydalanmasını temenni ediyorum" dedi.
Konuşmanın ardından sertifika almaya hak kazanan 30 kursiyere  başkan Kemal Erçalık ve Kurs hocası Hasan Basri İnce sertifikalarını verdi. İşte kursiyerlerin isimleri:
İmmihani Görkem, Fikret Çakı, İrfan Akgün, Havva Sungur, Ayşegül Yavuz, Meral Bozkurt, Gülcan Vurguntaş, Esat Karakaya, Mustafa Oğuz, Kadir Demir, Hüseyin Arığ, Pınar Dalkılıç, Tarık Demiralay, Yalçın Bozkurt, Zuhal Ilık, Fadime Yıldız, Banu Yıldız, Nuray Lekesiz, Canan Yıldırım, Huriye Ahsen Gürkan, Gülay Yavaş, Rabia Uzun, Süleyman Şahin, Mehmet Kocadağ, Erhan Kahraman, Arife Yücel, Ela Genç, Fatma Kılıç, Naciye Taştemur, Kezban Batmaz

 Sertifika töreninin ardından  kursiyerlerin hazırlamış olduğu  pasta, kete, tatlı ve diğer ürünler   tadıldı.

/resimler/2016-1/8/1042357860413.jpg/resimler/2016-1/8/1042556770540.jpg