ERÜ Rektörü Güven´den ?Polis Haftası? Kutlama Mesajı

10.04.2018 14:31:11

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, tüm emniyet mensuplarının, 10 Nisan Polis Günü ve Haftalarını kutladı.


 Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, tüm emniyet mensuplarının, 10 Nisan Polis Günü ve Haftalarını kutladı. 
Rektör Güven, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında, emniyet mensuplarının, milletimizin huzur, can ve mal güvenliği için özverili ve fedakârca çalıştığını kaydetti. 
Rektör Güven, mesajında şu ifadeleri kullandı: 
"173 yıllık bir köklü geçmişe sahip Türk Polis Teşkilatı, Anayasa ve yasalara sadakatten, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, milletimizin hak ve özgürlüklerinin korunması ve toplumun düzen içerisinde yaşamını sürdürmesinde gece gündüz demeden görev yapmaktadır. Büyük fedakârlık ve özveri gerektiren mesleklerini yerine getirirken, zaman zaman türlü zorluklarla karşılaşmaktalar, kimi zaman ise suçlularla mücadele ederken canlarını kaybetmektedirler. O yüzden emniyet mensuplarımızla ne kadar övünsek ve onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Emniyet mensuplarımıza görevlerini yerine getirirken her zaman yardımcı olmalı ve sürekli kendilerine destek vermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm emniyet mensuplarının, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümlerini ve 10 Nisan Polis Günü ve Haftalarını bir kez daha kutluyorum. Gerek terörle mücadelede, gerekse normal görevin ifasında şehit düşen tüm emniyet mensuplarımıza Allah´tan rahmet diler, gazilerimize ise minnet ve şükranlarımı sunarım."