ERSOY İDDİALI GELİYOR

22.01.2016 15:13:40

Yeşil-Beyazlı takımın ikinci yarıda gol umudu Ersoy Yılmaz, iddialı. Tecrübeli futbolcu, oynayacağı futbol ve atacağı gollerle adından sıkça söz ettireceğininin altını çizdi

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6.Grup temsilcimiz Kayseri Şekerspor´un tecrübeli oyuncusu Ersoy Yılmaz Pazar günü başlayacak olan ikinci yarı öncesi oldukça umutlu. Kayseri Şekerspor forması ilk yarıda Burak Mete´nin ardından 5 gol ile takımın en golcü ikinci ismi olan Ersoy Yılmaz ?Gollerimle Geliyorum? dedi.

Şekerspor´u 3.Lige taşıyacağız

Ligin ikinci yarısı ile lige fırtına gibi başlayacaklarını belirten Yılmaz, ?Kayseri Şekerspor yeniden bir üst lige çıkaracağız. Bunu yapacak güce sahibimi? dedi.

Yılmaz, ?Kayseri Şekerspor Kulübü gerçekten profesyonel ligleri hak eden bir camia. Biz takım oyuncuları olarak bu görev bize düşüyor ve elimizden geleni yaparak Kayseri Şekerspor´u yeniden 3.Lige taşıyacağız. Ligin ikinci yarısında bütün maçlarımızı kazanıp ligi lider tamamlayacağımıza inanıyorum? dedi.

/resimler/2016-1/22/1515179130358.jpg

Lakabı Kangal ve Rüzgârın Oğlu

Kayseri Şekerspor´un golcü oyuncu Ersoy Yılmaz fiziği ile rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Oldukça fizikli ve bir o kadar güçlü olan Erosy Yılmaz için takım arkadaşları ve çevresinden insanlar Ersoy´a lakabı ile sesleniyor. Güçlü olduğundan dolayı Ersoy Yılmaz bir kesim Kangal diyor bir kesim ise Rüzgârın Oğlu diyor. Ersoy Yılmaz oynadığı takımlarda attığı goller ve fiziği ile hep ön plana çıkıyor.

Atacağım gollerle katkı sağlayacağım

Tecrübeli forvet oyuncusu Ersoy Yılmaz, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Takım olarak yüksek tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Yeşil-Beyazlı takımın başarılı oyuncusu Ersoy Yılmaz, ? Ligin ilk yarısını daha başarılı bir noktada bitirebilirdik ama olmadı. Ligin ikinci yarısına çok iyi hazırlandık. Takım olarak çok iyi durumdayız. Pazar günü ikinci yarının ilk maçına çıkacağız. Rakibimiz kim olursa olsun sahada hep kazanmak isteyen bir Kayseri Şekerspor olacak. Takıma katılan yeni arkadaşlarımız ile daha güçlendik. Genç ve dinamik bir takımız. Bunun avantajlarını ikinci yarıda göreceğiz. Oynayacağım futbol ve atacağım gollerle takımıma faydalı olmak istiyorum. Bunun için kamp boyunca çok iyi çalıştım? diye konuştu.

/resimler/2016-1/22/1517026163450.jpg



Anahtar Kelimeler: ERSOY İDDİALI GELİYOR