EROL BEDİR BÜYÜKŞEHİR´E Mİ?

11.10.2017 11:24:51

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir´in 2019 yerel seçimlerinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağı konuşuluyor. Bedir´in Bakan Haseki ile bu konuyu konuştuğu öğrenildi

Kayserispor´un üst üste almış olduğu sonuçlar Kayserispor kulüp başkanı Erol Bedir´in iştahını kabarttı. Bedir´in, Kayserispor´un üst üste almış olduğu başarılarla birlikte kendi ismini öne çıkarttığı ve isminin iyice tanınması için mücadele ettiği iddia edildi. Bedir´in yakın çevresine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile yakın bir dostluk ilişkisi olduğu ve 2019 yerel seçimlerinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı´na aday olması için teklifler aldığı öğrenildi.

Başkan Bedir­´in yakın çevresinde, "Bedir´in gözü Çelik´in koltuğunda mı?" sorusunu akıllara getirdi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in, Kayseri´de yapmış olduğu hizmet açığı ve son toplu taşıma ücretlerine zam uygulamasının ardından vatandaşların ve kurumların hedefi haline gelmiş, yeniden başkanlığa aday edilip edilmeyeceği tartışmalara neden olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´da Mental yorgunluğa dikkat çekmişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın parti içindeki çalışmaların aksaması üzerine parti teşkilatına dair sarf etmiş olduğu ?Mental yorgunluk? sözünün ardından gözler başta Büyükşehir belediye başkanlarına çevrilmişti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın sözlerinin ardından istifa etmiş olmaları tesadüf olarak yorumlanmamıştı.



Anahtar Kelimeler: EROL BEDİR BÜYÜKŞEHİR