ERDOĞAN RÜZGARI

25.01.2016 10:32:17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile Kayseri´ye geldi. Erdoğan´ı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi´nde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye Odalar ve

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile Kayseri´ye geldi. Erdoğan´ı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi´nde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve yetkililer karşıladı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün, 18:00 gibi geldiği Kayseri´de öncelikle Kayseri Ticaret Odası´nın, Ommer Otel´de gerçekleştirdiği ?120. Onur Yılı Törenine? katıldı.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş´ın yanı sıra Milletvekilleri, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 120 yıllık geçmişe sahip odanın üyelerine hizmet etmek için var gücüyle çalıştığını söyledi.

Oda olarak katılımcı demokrasiyi hakim kılmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Hiçyılmaz, çek yasası ve işçi-işveren davaları konusunda iş adamlarına destek istedi. Hiçyılmaz, ?1 Kasım´da yapılan seçimlerde siyasi istikrar yeniden tesis edilmiştir. Kurulan 64. Hükümetimizin aldığı ve alacağı kararlarla, ekonomik istikrarın da tesis edileceğinden hiçbir şüphemiz yoktur. Ancak, iş dünyası olarak bizleri mağdur eden çek yasası gibi, neredeyse tamamına yakını işveren aleyhine sonuçlanan işçi-işveren davaları gibi, bazı konularda yeniden düzenleme yapılmasını talep etmekteyiz. Kayseri olarak, havaalanımızın artan yolcu kapasitesini karşılar hale getirilmesi, Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren hattının kısa sürede tamamlanması ve buna benzer bazı konulardaki beklentilerimizin karşılanması, ilimizin ekonomik gelişimine katkı sağlaması bakımından çok önemlidir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetemizin baskıya hazırlandığı saatlerde törende iş adamlarına seslendi. Erdoğan, Ommer Otel´deki törenin ardından Bakan Mustafa Elitaş´ın, oğlunun düğününe katıldı ve nikah şahitliği yaptı.



Anahtar Kelimeler: ERDOĞAN RÜZGARI