ERCİYESTE SERİNLETEN YÖNTEM

11.08.2014 11:11:30

Kayseri'de Erciyes Tekir Yaylası'nda oluşturulan çadır kamplarında, hava sıcaklığından ve gürültüden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar için hizmet veriliyor.

Erciyes A.Ş. tarafından Erciyes Tekir Yaylası’na kurulan çadır kampları vatandaşlar tarafından ilgi gördü. 3 çeşit çadırın bulunduğu kampta, sıcak havadan bunalan vatandaşlar gelerek, Erciyes’in serin havasından faydalanıyor. İçerisinde 3 adet prefabrik tuvaletin ve su çeşmelerinin de bulunduğu kampta, ziyaretçiler için elektrik çadırı da oluşturuldu. Çocuklar için voleybol filesi ve futbol kalelerinin de bulunduğu kampa, vatandaşlar ilgi gösteriyor.
Çadır kampta yaşayan Fatih Karadut, çadır hizmetinin iyi olduğunu söyleyerek, “Şehir merkezinde yoğun sıcaklarda çok sıkılmıştık. Bu çadırlar sayesinde burada çok temiz hava alıyoruz. Büyükşehir belediyesine bize bu hizmetleri sağladığı için çok teşekkür ediyoruz. Çadırların hizmeti olsun, buradaki temiz lavabo şartları olsun, sular olsun bunların hepsi çok güzel. Belediye başkanımıza ve belediyede çalışan bütün ekiplerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.