ERCİYES`TE MORALLER BOZUK

25.09.2014 17:21:14

Lig`de galibiyet yüzü göremeyen Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor`un kupada üçüncü lig takımına elenmesi takım içindeki moralleri alt üst etti

Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Türkiye Kupası’nda Etimesgut Belediyespor’a yenilerek kötü sonuçlara yeni bir halka daha ekledi.
Süper Toto Süper Lig temsilcimiz Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’da moraller kötü. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan mavi siyahlılar, Türkiye Kupası’nda Etimesgut Belediyespor’a yenilince taraftarın üzüntüsü daha da arttı. Oynadığı 3 lig maçında henüz galibiyetle tanışamayan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Türkiye Kupası’nda umduğunu bulamadı. 3. Lig temsilcisi Etimesgut Belediyespor’a yenilerek kupa dışında kalan Mavi Siyahlı takımın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ne ligde nede kupada kazanabiliyor. Şuana kadar oynadığı 3 lig maçında galibiyet alamayan Mavi- Siyahlılar, kupa maçında da sahadan yenik ayrılınca sinirler gerildi. Trabzonspor maçı ile lige başlayan ve bu karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrılan mavi siyahlılar, ikinci hafta deplasmanda karşılaştığı ve 2-0 öne geçtiği Gaziantepspor maçını da 2-2 tamamlamıştı. Sahasında Akhisar Belediyespor’u konuk eden Kayseri temsilcisi yine 1-0 önde götürdüğü mücadeleyi 2-1 kaybetmişti.
(Spor Servisi)