ERCİYESSPOR´DA SKANDAL

13.10.2017 09:32:39

Yerden yere vurulan Kayseri Erciyesspor´da bir şok daha yaşandı

Kayseri Erciyesspor´da sahte senet skandalının ardından şimdi de Başkan Saffet Külahçı´nın Federasyon´dan aldığı milyarları kendi hesabına geçirdiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bu önemli iddiaları As Başkan Yaşar Çalışır ortaya attı.Kulüp As Başkanı Yaşar Çalışır, imza yetkisi elinden alınan Başkan Saffet Külahçı´nın önce 266 bin ve ardından da 67 bin TL´yi zimmetine geçirdiğini iddia etti.

"KÜLAHÇI ZİMMETİNİ GEÇİRDİ"

Futbol Federasyonu Riva Tesislerine giderek Erciyesspor´un gelirlerini ve hesaplarını kontrol eden As Başkan Çalışır, Futbol Federasyonundan kendisine iletilen belgede başkan Külahçı´nın farklı bir hesap numarasını kullanarak toplamda 333 bin TL´yi kendi şahsi hesabın kullandığını söyledi. Çalışır, Federasyondan hak edilen gelirlerin Külahçı´nın kendi kişisel hesabına aktardığının ortaya çıkmasının ardından Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağını bildirdi. 

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

As Başkan Çalışır, ?Kim kulübün kör kuruşunu kimsenin kursağından geçirmeyiz. Kulübün menfaatini kollamak zorundayız. Maddi imkânsızlıklar yaşarken, futbolcularımızı sahaya çıkaramazken, deplasmana gidemezken paraya şiddetle ihtiyaç duyulan şu günlerde bu paranın zimmete geçirilmesini asla kabul edemeyiz. Suç duyurusunda bulunacağız. Suçlu kimse cezasını çekecektir elbette.? diye konuştu.

"YAKASINI BIRAKMAYACAĞIZ"

Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Demir ile birlikte Federasyon´dan hak edilen parayı almak için gittikleri federasyonda aldıkları ve cevap karşısında şoke olduklarını söyleyen Çalışır, gazetemize yaptığı açıklamada, ?Çok büyük tehlikeler altında olmamıza rağmen kata gülle yaparak kulübün parasını zimmetine geçiren Saffet Külakçı´nın yakasını bırakmayacağız.Şuan çok büyük üzüntü içindeyiz. Hesabını soracağız? diye konuştu. (Haber:Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: ERCİYESSPOR SKANDAL