ERCİYESSPOR 1 PUANA RAZI OLDU

8.12.2014 21:11:23

Süper Lig`in 12. haftasında Uğur Tütüneker ile ilk maçına çıkan Mavi-Siyahlı takım 1-0 öne geçmesine ve rakibin 10 kişi kalmasına rağmen galibiyete uzanamadı!

Spor Toro Süper Lig temsilcimiz Suat Altın İnrşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktör Uğur Tütüneker nezaretinde çıktığı ilk lig maçında Sivasspor ile berabere kaldı. 12. haftanın kapanış maçında Sivasspor ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi. Sivas 4 Eylül Stadyumu`nda oynanan ve hakem Deniz Çoban`ın düdük çaldığı mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı.
Berabere biten karşılaşmada Kayseri Erciyesspor`un golünü 19. dakikada Edinho atarken, Sivasspor adına bu gole cevap, 36. dakikada Burhan Eşer`den geldi. Sivasspor`da John Utaka, 51. dakikada Ibricic`in kafasına top atmasının ardından doğrudan kırmızı kartla cezalandırıldı ve takımını 10 kişi bıraktı.
Alınan bu beraberlik sonrasında Sivasspor, 10 puanla 16. sıraya çıktı, Kayseri Erciyesspor ise 13 puanla 13. sırada kaldı.
Spor Toto Süper Lig`in 13. haftasında Kayseri Erciyesspor Mersin İdmanyurdu`na konuk olacak.

STAT: 4 Eylül
HAKEMLER: Deniz Çoban **, Baki Tuncay Akın **, İbrahim Bozbey **
SİVASSPOR: Ertuğrul **, Cicinho ***, Ümit **, Da Costa **, Ziya **, Aatif ** (Batuhan dk. 77 *), Adem **, Kadir **, Taouil ***, Burhan ** (Musa dk. 65 *), Utaka **
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Gökhan ***, Caner ***, Mangane **, Boye * (Mahmut dk. 31 *), Anıl **, Sylla **, İbricic **, Kerim * (Necati dk. 61*), Murat **, Cenk **, Edinho ** (Zoua dk. 78 **)
GOLLER: Burhan (dk. 36) (Sivasspor), Edinho (dk. 19) (Kayseri Erciyesspor)
KIRMIZI KART: Utaka (dk. 51) (Sivasspor)
SARI KARTLAR: Kadir (Sivasspor), Edinho, İbricic, Mangane, Necati (Kayseri Erciyesspor)