ERCİYESSPOR KAPANMIYOR

22.11.2016 09:51:36

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Kayseri Erciyesspor´da dün yapılan Olağanüstü Genel Kurul´un ardından yeni kulüp başkanı ve yönetimi belli oldu.

14 Kasım 2016 Pazartesi günü yapılan ve yeterli çoğunluğun sağlanmamasının ardından 21 Kasım 2016 Pazartesi´ye ertelenen Olağanüstü Genel Kurul, Kayseri Erciyesspor Hacı Boydak Tesisleri´nde dün yapıldı.  Divan başkanlığını Kulüp Müdürü Bülent Dener´in yaptığı genel kurula Nuhkan Rüzgâr´ın başkanlığındaki liste verildi. Verilen liste oylamaya sunuldu. Sunulan listenin kabul edilmesinden sonra Kayseri Erciyesspor´un Kulüp Başkanı Nuhkan Rüzgâr oldu.  Başkan Nuhkan Rüzgâr seçilirken, yönetim kurulu şu isimlerinden oluştu; "Rıfat Dayıoğlu, Şahin Göksu, Furkan Milli, Yavuz Soner Coşkun, Gökhan Göksu, Oğulcan Karahan, Selahattin Sözduyar ve Serkan Göksu."

DENER:HAYIRLI OLSUN

Yapılan Olağanüstü Kongrede konuşan Kulüp Müdürü Bülent Dener, seçilen yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar dileyerek, kulübün kapanmaması için verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti. Dener, ?14 Kasım 2016 tarihinde yapmış olduğumuz kulübümüzün olağanüstü kongresinde çoğunluk sağlanamadığından bugüne ertelenmişti. Bugünkü yapılan kurul inşallah kulübümüze hayırlı olur. Biz de yeni yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Yeni görevinde başarılar temenni ediyoruz. İnşallah kulübümüz için hayırlı olur. En azından kulübün kapanmaması için uğraş verdikleri için vermiş oldukları mücadeleden dolayı da çok teşekkür ediyoruz? dedi.

İNCİALAN ÇEKİLDİ

Daha önce aday çıkmaması üzerine kendilerinin yönetim kurulu oluşturarak aday olacağını açıklayan Kayseri Erciyesspor taraftar eski dernek basın sözcüsü Mehmet İncialan ise başka bir yönetim kurulu listesi geldiği için adaylıktan çekildiğini söyledi. İncilan, ?Kayseri Erciyesspor´un son 3-4 aydır yaşamış olduğu sıkıntılı süreçte ses duyurmada kamu oyu yapmada bize son derece destek olan siz değerli basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin sayesinde Erciyesspor bugün kapanma noktasından yeniden nefes alma noktasına geldi. Bizde elimizden geldiğince bugüne kadar süreci yürütmeye çalıştık.  Zor günlerin adamı olduk, kötü günlerin adamı da olduk.  Şu anda iyi veya kötü herkesin bir şekilde düşünebileceği bir yönetim kurulumuz meydana geldi.  Bize düşen bu yönetim kuruluna destek olmak.  Söyledikleri gibi ellerinden sihirli değnek yok.  Ateşten bir gömlek giymiş durumdalar. Bugüne kadar benim şahsıma arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz desteği şu anda yönetim kurulu arkadaşlarımıza göstermenizi özellikle rica ediyorum. Kayserili vatandaşlarımızın da Kayseri Erciyesspor´un maçlarına gelerek bu yeni yönetim kuruluna bir nebzede olsa moral vermelerini rica ediyorum. Yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum? diye konuştu.

DAYIOĞLU: ELİMİZDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK

Yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Dayıoğlu ise, kulübün kapanmaması için ellerini taşın altına koyduklarının altını çizerek, kulübe sahip çıkılmasını istedi. Dayıoğlu, ?Amacımız kulübün kapanmamasıydı, onu başardık. Kulübün kapanmaması için buradayız. Bizim elimizde sihirli değnek yok. Bize destek verenlere çok teşekkür ediyoruz. Diğer büyük ilçe belediye başkanlarımızın da kulübe destek vermelerini ve sahip çıkmalarını istiyoruz. Kulüp kapanmaması için elimizi taşın altında koyduk. Zamanın ne göstereceği bilinmez ama belediyelerden destek bekliyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki´ye ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´a şimdiye kadar verdikleri desteklerden dolay çok teşekkür ederim? diye konuştu.

(Haber-Fotoğraflar: Memduh BORAZAN)

 /resimler/2016-11/22/0953307868348.jpg

İŞTE YENİ YÖNETİM

Yönetim Kurulu

Asil Üyeler

Nuhan Rüzgâr

Rıfat Dayıoğlu

Furkan Milli

Şahin Göksü

Oğulcan Karahan

Yavuz Soner Coşkun

Gökhan Göksu

Selahattin Sözduyar

Serkan Göksu

Yönetim Kurulu 

Yedek Üyeler

Ahmet Eren

Recep Külahçı

Osman Timuçin

Mehmet Asılöz

 Emrah Kırçıl

Süleyman Akın

Ali Ağçakaya

Mehmet Kargın

Yüksel Soyer

Denetim Kurulu

Asil Üyeler

Dr. A.Selim Hasözler

Musa Çetin

Kadir Uslu

Denetim Kurulu

Yedek Üyeler

Mehmet Ozan

Fevzi Gavremoğlu

Osman Özmen

Disiplin Kurulu

Asil Üyeler

Av.Kaan Savruk

Dr.Mehmet Somtaş

Mehmet Gazezoğlu

Disiplin Kurulu

Yedek Üyeler

Mehmet Yerebasar

Ali Birinci

Kasım Aslankoç



Anahtar Kelimeler: ERCİYESSPOR KAPANMIYOR