ERCİYES, SİVAS YOLCUSU

5.12.2014 16:58:01

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Pazartesi günü oynayacağı zorlu doksan dakika için yarın karayolu ile ilimizden ayrılacak

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı için yarın karayolu ile Sivas`a giderek kampa girecek.
Bugün yapacağı son antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak olan Mavi-Siyahlılarda Cem Can ve Mandjeck Sivasspor maçında forma giyemeyecekler. Yeni Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ilk maçına Pazartesi günü çıkacak olan Kayseri Erciyespor zorlu Sivas deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istiyor. Bugün Teknik Direktör Uğur Tütüneker nezaretinde taktik bir çalışma yapacak olan Mavi-Siyahlılar yarın karayolu ile Sivas’a giderek konaklayacağı otelde kampa girerek maç saatini bekleyecek. Uğur Tütüneker ile ilk maçında Sivasspor karşısında 3 puan mücadelesi verecek olan Mavi-Siyahlıların Pazartesi günü sahaya nasıl bir ilk 11 ile çıkacağı merakla bekleniyor. Takımda morallerin iyi olması yeni heyeti oldukça sevindiriyor.
(Memduh BORAZAN)