ERCİYES HER ZAMAN GÜZEL

3.02.2015 10:34:06

Erciyes`te hafta sonu şiddetli rüzgar vardı; ancak bu durum vatandaşların Erciyes`e olan ilgisini değiştirmedi.

Erciyes, ülkemizin dört bir yanından tatil için gelenlerle adeta dolup taştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, misafirlerini ağırladığı Erciyes`i dolu dolu görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Hafta sonu Erciyes`e çıkanlar arasında bulunan Savcı Sayan ise Haseki modeliyle Kayseri ve Erciyes`in çok güzel bir hale geldiğini belirterek, "Türkiye`yi Kayserilileştirirsek hiçbir sorun kalmaz" dedi.

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, il dışından gelen misafirleriyle Erciyes`e çıktı. 61. Hükümette Başbakan Yardımcısı olarak görev yapan Emrullah İşler ve Kayseri`ye konferans için gelen Cumhuriyet Halk Partisi Eski Yöneticilerinden Savcı Sayan ile birlikte Erciyes`e çıkan Başkan Özhaseki, Erciyes Master Planı ile ilgili konuklarına açıklamalarda bulundu. Erciyes`e çıkanlar arasında TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ile Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik de vardı.

                    "ERCİYES`İ DOLU DOLU GÖRMEK MUTLU EDİYOR"

   Hafta sonu etkili olan rüzgara rağmen Erciyes`e yine büyük ilgi vardı. Ülkemizin dört bir yanından tatil için Erciyes`e gelenler kayak yapmanın keyfini çıkardı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, dağın havasının belli olmadığını ve bazen böyle rüzgarlı günlerin yaşanabildiğini söyledi. Rüzgara rağmen Erciyes`in her tarafını dolu dolu görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Özhaseki, "Yatırım yaptığımız buralara insanların gelerek istifade ettiğini, gülüp oynadığını, keyif yaptığını, spor yaptığını görünce mutluluğum kat kat artıyor" diye konuştu.

         "TÜRKİYE`Yİ KAYSERİLİLEŞTİRİRSEK HİÇBİR SORUN KALMAZ"

   Kayseri`ye konferans vermek üzere gelen CHP`nin eski yöneticilerinden Savcı Sayan da Erciyes`e çıkarak, Büyükşehir Belediyesi`nin yatırımlarından sonra dünya çapında kış turizm merkezi haline gelen Erciyes`in son halini gördü. Kayseri ve Erciyes`in çok güzel olduğunu ifade eden Sayan, "Ben sürekli Haseki modelini, Kayseri modelini söylerim. Kayseri, bütün insanların kardeşçe yaşadığı bir şehir. Türkiye`yi Kayserilileştirirsek hiçbir sorun kalmaz" dedi.

  RÜZGAR ERCİYES`E OLAN İLGİYİ ENGELLEMEDİ

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Erciyes`e çıkan vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların taleplerini kırmayarak onlarla fotoğraf çektiren Başkan Özhaseki, vatandaşlardan Erciyes`e gelen övgülere teşekkürle karşılık verdi.

   Hafta sonu Erciyes`te şiddetli rüzgar etkili olmasına rağmen kayak pistleri, sosyal tesisler ve piknik alanları yine dolup taştı. Binlerce araçla Erciyes`e gelen on binlerce insan kayak ve çeşitli sosyal aktiviteler yaparak Erciyes`in keyfini çıkardı.