EN HIRÇIN O!...

26.12.2017 09:54:00

Tiago Lopes, ligin ilk yarısında gördüğü 5 sarı, 2 kırmızı kart ile takımın en hırçını olarak dikkat çekti.Deniz ve Şamil´de 5´er sarı kart ile dikkat çeken isimler oldu

Spor Toto Süper Lig´de ilk yarı sona ererken oynanan 17 karşılaşma sonunda Kayserispor´un en hırçın isimleri belli oldu. Sarı-Kırmızılı takım toplamda 37 sarı kart ve 3 kırmızı kart görürken, en hırçın oyuncu ise 2 kırmızı, 5 sarı kart ile Portekizli Tiago Lopes oldu. Kayserispor, bu sezon zirve yarışı verdiği ligde gördüğü kartlarla dikkat çekti. Ligin ilk yarısında 17 maç oynayan Kayserispor bu maçlarda 7 sarı, 3 kırmızı kart gördü. Sarı-Kırmızılı takımın oyuncuları sadece 9. haftada oynanan Atiker Konyaspor karşılaşmasında hiç kart görmeden müsabakayı tamamlayabildi. Temsilcimizin en çok kart gördüğü maçlar ise 3. haftada oynanan Osmanlıspor ve 15. haftada oynanan Beşiktaş maçları oldu. Sarı-Krımızılı oyuncular bu iki maçtada 1 kırmızı kart ve 4 sarı kart gördüler. Kayserispor´da en fazlya kart gören isim Portekizli oyuncu Tiago Lopes oldu. Başarılı savunmacı ilk yarı boyunca 2 kırmızı, 5 sarı kart gördü. Temsilcimiz ilk yarıda  toplam 3 kırmızı kart görürken son kırmızı kartta Varela ismi yer aldı.
En fazla sarı kart gören oyuncular olarak Lopes ile birlikte 5 sarı kart gören Deniz Türüç ile Şamil Çinaz dikkat çekti. Bu oyuncuları 3 sarı kart ile Boldrin ve Ryan Mendes takip etti. Yine 2 sarı kart gören Espinoza, Sapunaru, Badji, Lung, Kucher ve Muammer isimleri dikkat çekti. Öte yandan, Silvestre Varela, Güray Vural, Umut Bulut ve Kana Bıyık ise ilk yarıda 1 kez sarı kart gören oyuncular arasında yer aldı.
(Erhan KAN)



Anahtar Kelimeler: HIRÇIN