EMRE DEMİR DAVET EDİLDİ

29.08.2017 16:37:53

U15 Milli Takımı, 4-8 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul´da yapacağı hazırlık kampı aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular 4 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 18.00´de TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri´nde

 

U15 Milli Takımı, 4-8 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul´da yapacağı hazırlık kampı aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular 4 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 18.00´de TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri´nde toplanacak.

U15 Milli takımı aday kadrosuna Kayserispor´dan 2004 doğumlu Emre Demir´de davet edildi. Gelecek vaat eden Emre Demir daha önce 3 kez Milli takımlara davet edilmişti.

Alt yapı kategorisinde Milli takıma davet edilerek büyük bir başarı elde elden Emre Demir, katalan ekibi Barcelona´nın gözde isimlerinden bir tanesi. Geçtiğimiz aylarda İspanya´ya giderek Katalan ekibi ile antrenmanlara çıkan ve beğenilen Emre Demir ilerleyen yıllarda Katalan ekibinin formasını giymek için sabırsızlanıyor. Aslen Mersin doğumlu olan ancak futbola Kayserispor´da lisansı çıkan Emre Demir kısa zaman içinde büyük mesafeler kat etti . Kat ettiği bu mesafeler sonrasında önce A takımla birlikte antrenmanlara çıkan Emre Demir ardından Milli takıma davet edildi. Sezon başı A takım ile Erzurum kampına katılan Emre Demir her geçen gün üzerine koyarak devam ediyor. Emre Demir´in U15 Milli takım aday kadrosuna davet edilmesi Kayserispor Kulübünden sevinç ile karşıladı.

(Haber-Foto: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: EMRE DEMİR DAVET EDİLDİ