EMRE ALTUN KASIMPAŞA MAÇINI YÖNETTİ

15.07.2015 17:28:08

Kayseri Bölgesi hakemleri yeni sezon öncesi yönettikleri hazırlık maçları ile yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Son olarak Emre Altun Kasımpaşa´nın Hazar Lenkeran ile oynadığı hazırlık maçında düdük çaldı.

Kayseri Bölgesi hakemleri yeni sezon öncesi yönettikleri hazırlık maçları ile yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyorlar.

Geçtiğimiz gün Nevşehir´de kamp yapan Spor toto süper Lig takımı Kasımpaşa ve Azerbaycan 1. Lig ekiplerinden Hazar Lenkeran hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Kasımpaşa ile Hazar Lenkeran takımı arasında oynanacak olan hazırlık karşılaşması için Kayseri Bölgesi Ulusal Hakemlerimizden Emre Altun´u atadı.  Emre Altun´un yardımcılıklarını Ulusal Yardımcı Hakemlerimizden Hüseyin Otyakmaz ve Resul Özdemir yaptı. Maçın 4.hakemi ise Bölgesel Hakemlerimizden Necati Selçuk Şahin yaptı. Emre Altun ve triosunun yönettiği karşılaşmayı Kasımpaşa 2-0´lık sonuçla kazandı. Kasımpaşa ve Hazar Lenkeran karşısında oynanan hazırlık maçında oldukça başarılı bir performans sergileyen hakemlerimiz yeni sezona en iyi şekilde girmek için yoğun bir şekilde idman ve hazırlık maçları yöneterek hazırlanıyorlar. Emre Altun´un yönettiği karşılaşmayı Kayseri İl Hakem Kurulu Başkanı Hasbi Alparslan ve TFFHGD Kayseri Şubesi Saymanı Osman Altun yakından takip etti.(Özel Haber Memduh Borazan)

/resimler/2015-7/15/1730584723697.jpg