Emniyet´ten iş makineleri çekildi!

3.08.2016 09:44:25

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in talimatları doğrultusunda Emniyet Müdürlüğü önündeki Büyükşehir´e ait iş makineleri geri çekildi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 15 Temmuz´da FETÖ/PDY terör örgütü tarafından hainlerce yapılan darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren darbenin önlenmesine yönelik üzerlerine düşen her türlü çalışmayı yaptıklarını belirtti. Bu çalışmalardan birisinin de hainlerin öncelikli hedefleri olan kurumların korunması olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, bu kapsamda belediyeye ait çok sayıda aracın Emniyet Müdürlüğü önüne çekildiğini ve araçlarla bir güvenlik barikatı oluşturulduğunu kaydetti.
Yapılan karşılıklı görüşmeler doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi araçlarıyla alınan güvenlik önlemine artık ihtiyaç kalmadığının anlaşıldığını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, araçların geri çekilmesi yönünde talimat verdiğini belirtti. Başkan Çelik, araçların şantiyelere gönderildiğini ve bundan sonra Büyükşehir Belediyesi´nin yatırım ve hizmetleri için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.



Anahtar Kelimeler: Emniyet makineleri çekildi