EMEKLİYİ GÖRÜN!

1.07.2015 10:18:07

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi, Emekliler Haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanı´nda Atatürk anıtına çelenk bıraktılar.

 

Çelenk bırakma merasimine Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Kazım Büyükbahçeci ve dernek üyesi emekliler katıldı.

30 Haziran 1927 yılında ulu önder Mustafa Kemal Atatürk´ün TBMM tarafından emekliye sevk edilmesinin yıl dönümünde emeklilerle birlikte olduklarını ifade eden Büyükbahçeci, ?Emekliler günümüz bütün emeklilere kutlu olsun? dedi.

Dernek üyelerinin her türlü haklarını korumak, yardımlaşmayı sağlamak, dayanışma içerisinde olarak emeklilere destek olabilmek amacı ile çalıştıklarını belirten Büyükbahçeci açıklamasını şu şekilde sürdürdü, ? Seçimlerden yeni çıktık. Milletimiz hiçbir partiye tek başına iktidar olma hakkı vermedi. Biz bu seçimden emekliler adına ümitliydik. Sağduyu içerisinde kurulacak koalisyon hükümetinden emeklilerimiz ve bu millet için güzel kararlar çıkacağını bekliyoruz. Emekliyi, asgari ücretliyi dul ve yetimleri artık görün.?

Haber: Berna Utaş Utangan

 



Anahtar Kelimeler: EMEKLİYİ GÖRÜN