?Ellerinize ayaklarınıza sağlık?

29.07.2016 09:39:42

Elnazım Kozmetik´te El-Ayak Tırnak Bakımı ve Sağlığı ?LCN? markasıyla Kayseri´de ilk defa hizmete sunulan yöntemin açılışı yapıldı. Açılışa Ankara´dan LCN uzmanları katıldı.


El ve ayakların vücudun en uç noktaları olduğunu ve sinir hücrelerinin oradan geçtiği için hem görsel hem de masaj destekli tedavi verilmesi gerektiğini belirten Elnazım Kozmetik sahibi Elmas Karataş, ?Kayseri´de daha önce görülmemiş bir markayla hizmeti harmanlayıp sunacağız? dedi. Ankara´dan gelen LCN uzmanları Nurgül Eratan ve Funda Kurtuluş farklı bir şehirde LCN tekliklerinin kullanılmasından memnun olduklarını ve faydalı olacağını düşündüklerini dile getirdiler.
?Ellerinize ayaklarınıza sağlık? günlük hayatta sık kullandığımız bir teşekkür cümlesidir diyen Karataş, el ve ayak bakımının önemini vurgulayarak LCN ürünleriyle, yaptığı işlemi ve bu uygulamaya nasıl başladığını şöyle anlattı: ?Mantar, batık, nasır, tırnak zedelenmesi ve sağlıksız uzayan tırnakları tedavi ediyoruz. Bu yöntem ve teknikleri Kayseri´ye getirmemdeki sebep ise benim de tırnak sıkıntısı yaşamış olmam. Hastane ve tıbbi yardım almak istediğimde tırnağımın çekeceğini söylediler. Kendi rahatsızlığımdan çıktığım bu yolda ben de tedavi eder oldum. Yaptığımı bir nevi alternatif tıp gibi görüyorum. İnsanlar sadece bakım olarak algılamasın çekilmesi gereken tırnağı bile kurtarıyoruz. Freze makinası kullanarak önce kazıma ardından rahatsızlığın çeşidine göre ilaç kullanıyoruz. Bu sayede hem tırnaklar çekilmekten kurtulmuş oluyor, hem de ilaç tedavisi sayesinde sağlığına kavuşmuş oluyor.?
Haber: Ayşenur Sarıkaya