ELEKTRİKÇİLER TEK PLATFORMDA TOPLANIYOR

24.12.2020 12:42:00

Elektrik ve Aydınlatma sektörü esnafı da dijital çağa ayak uydurdu. Elektrik ve Aydınlatma esnafının dijital ortamda satış ve alış veriş yapmasına imkan sağlayacak yeni bir site faaliyete geçti.

Elektrik ve Aydınlatma sektörü esnafı da dijital çağa ayak uydurdu. Elektrik ve Aydınlatma esnafının dijital ortamda satış ve alış veriş yapmasına imkan sağlayacak yeni bir site faaliyete geçti.

Global siteler için çalışan mühendis ekibinin bir yıllık çalışması sonrasında ortaya çıkan dijital platformun proje sorumlusu Salih Külahçıoğlu, bu platform ile hem son kullanıcıların hem de üreticilerin tek bir noktadan istediklerine daha rahat ulaşabileceklerini söyledi. Külahçıoğlu, “elektrikekspresi.com sitesi bir çok ilki bünyesinde barındıran site hakkında bilgi veren Proje Sorumlusu Salih Külahçıoğlu, “Sitemizin yazılım süreci çok önemli global bir alışveriş içinde yer almış mühendis ekibi tarafından yaklaşık bir yılı geçen bir zamanda tamamlandı. Amacımız iş tecrübemizi ve eksik olan bir iş modelini sektörel olarak kendi iş alanımıza dijital olarak taşımaktı. Bu iş platformunu Elektrik ve Aydınlatma sektörüne kazandırdık. Bu anlamda son tüketicinin anında aradığı ürüne, markaya daha hızlı bir şekilde ulaşımını sağlayarak fiyat avantajı ve kaliteyi kıyaslama imkanı sunduk. Her türlü teknolojik altyapıya sahip olan sitemizden güvenli bir bir şekilde alışveriş yapabilirler. Satın aldıkları ürünler sigorta kapsamında olup, her türlü olumsuzlukta ürün garantisi sunmaktayız.

 

Satış imkanı da sunuyor

Proje Sorumlusu Salih Külaçıoğlu, üreticilerin sisteme üye olarak, düşük komisyon oranları ile hem toptan hem perakende olarak satış yapabileceklerini söyledi. Külahçıoğlu, “Sisteme üye olan kişi ve firmalar kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıklarında toptan fiyatları görebilecek, alışveriş yapabilecek. Mağaza ürünü sevk ettiğinde sistemde kargo entegrasyonu online olarak görüntülenecek. Ürün müşteriye teslim olduğundan sonra maksimum üç iş günün içinde mağazaya ödemesi yapılacak. Ayrıca, Google play ve Apple stor uygulamalarından telefonlarına indirebilecekler. Komisyon oranları mevcut bilinen pazar yerlerinin oranlarından çok düşük olduğu için üreteciler hep birlikte kazanacak” dedi.