EKİCİ´DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

16.12.2015 09:36:50

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, bir süre önce Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görevlerine yeni başlayan, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, Ticaret İl Müdürü Alaattin Fırat ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (Oran) Genel Sekreteri Kamil Taşçı´ya hayırlı ol

        

           

            Başkan Ekici ilk olarak Kayseri İl Müftülüğüne bir süre önce atanan Doç. Dr. Şahin Güven´e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, ?Bizler Belediye olarak şehirlerin imarını yapıyoruz, sizlerde din adamları olarak gönüllerin imarını yapıyorsunuz.? dedi.

            Müftü Güven´de ziyaretten ötürü teşekkür ederek, ?Uzun yılar görev yaptığım Kayseri´ye Müftü olarak hizmet edecek olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. ?diye konuştu.

            Bir sonraki durağı Ticaret İl Müdürlüğü olan Başkan Ekici,  İl Müdürü Alaattin Fırat ile bir süre görüş alış verişinde bulundu.

            Başkan Ekici son olarak Oran Genel Sekreteri Kamil Taşçı´ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ekici ve Taşçı, Hacılar Belediyesi ve ORAN arasında devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ekici, burada yaptığı açıklamada ?İlçemizde Oran´ın desteği ile projeler gerçekleştiriyoruz, bu bizler çok iyi bir fırsat. Önümüzdeki günlerde yeni projeler hazırlıyoruz, bunlar için de Oran´ın desteğini bekliyoruz.? dedi.

            Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Oran Genel Sekreteri Taşçı´da yaptığı açıklamada, ?Oran olarak tüm projelere destek vermek istiyoruz, bunun içinde kurum ve kuruluşlardan projelerini bekliyoruz.? şeklinde konuştu.