EĞİTİM VE ÖĞRETİM KURSLARI BAŞLIYOR

15.09.2014 10:36:47

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk meclisince her yıl 5,6,7 ve 8. Sınıflar için açılan tüm dersler adı altında eğitim kurslarında seviye tespit sınavının yapıldığını söyledi.

26 Ağustos ile 10 Eylül tarihleri arasında kayıtların yapıldığı TÜM DERSLER için kurs başvuruların 12 Eylül 2014 tarihi itibari ile son bulduğunu hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi eğitim ve eğitimcinin dostu, destekleyicisi ve yatırımcısıdır. Bunu her fırsatta ve her yatırım ve hizmet sergilemektedir. Nitekim orta öğretimi kapsayan ve 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar için düzenlenen tüm dersleri kapsayan kurslar önümüzdeki hafta açılacaktır. Bu kurslara beklenenden fazla başvuru olmuştur. Bu da gösteriyor ki verilen hizmet yerinde ve zamanın da sunulmaktadır “ dedi.

 

14 ayrı merkezde 9 branşta eğitim kursları…

         Melikgazi Belediyesine ait 14 ayrı eğitim merkezinde yer alan sınıflarda 2014-2015 eğitim yılı için derslere yönelik kurslar verileceğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkçe, matematik, fen bilgisi, sosyal bilgeler başta olmak üzere İngilizce ve bilgisayar dersleri verileceğini sözlerine ekledi.