EFSANEYE ÇAĞRI

22.10.2019 09:30:00

Kayseri kamuoyu, Kayserispor'da bir döneme imza atan Efsane Başkan Mete Eke'yi takımın başında görmek için sosyal medyada kampanya başlattı

İstikbal Mobilya Kayserispor'da kötü gidişin ardı bir türlü alınamazken, sosyal medyada Kulüp Başkanlığı için Efsane Başkan Mete Eke için kampanya başlatıldı. Ülkücü kimliği ile tanınan ancak her kesim tarafından sevilip sayılan Mete Eke'nin kurtuluş reçetesi olacağını savunan Sarı-Kırmızılı taraftarlar biran önce genel kurul yapılarak, Mete Eke'nin yeniden Kayserispor Kulüp Başkanlığı'na gelmesini istiyor. Sosyal medyada birçok taraftar bu konuya büyük destek verirken, Kayseri Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan üç önemli isimde desteklerini deklare eden açıklamalara imza attılar. Rıfat Şener, Selim Gümüş ve Volkan Çolak, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile Mete Eke'ye tam destek verdiler. Günümüz yönetimlerinin aksine, naklen yayın geliri bile olmayan dönemlerde Kulüp Başkanı olarak görev yapan Mete Eke, adeta cebinden bir servet harcayarak Kayserispor'a önemli başarılar yaşatmıştı. Yönetimde olmadığı dönemlerde dahi büyük hizmetler veren Mete Eke, her zaman ve her şartta Kayserispor'un yanında olması ile biliniyor. Bu duruma en iyi örneği ise dün Taraftarlar Derneği Eski Başkanı Mehmet İncialan verdi. Mete Eke'nin yönetimde olmadığı bir sırada bile o dönemin yıldız ismi İsmail Müderrisoğlu'nu 106 Bin Mark ödeyerek Kayserispor'a hediye ettiğinin altını çizen Mehmet İncialan, Mete Eke'nin Kayserispor'un geleceği açısından şart olduğunu vurguladı. Yeni Eski Taraftarlar Derneği Başkanı Hacı Aslım da, Mete Eke ile ilgili açıklamalarda bulunarak, ''Efsane Başkan Mete Eke bu sıkıntılı günlerde Kayserispor'un tek ilacıdır. Geçmişte cebindan harcayarak yaptığı kulüp başkanlığı herkesin aklındadır ve hizmetleri unutulmamıştır'' dedi. 

 

Birleştirici başkan adayı Mete Eke'dir

Mehmet İncialan'dan tarihi gerçeklerle dolu bir açıklama.

Kayserispor tribünlerinin renkli ismi, taraftarlar derneği başkanlığı, yönetim kurulu üyeliği ve basın sözcülüğü gibi görevlerde bulunan Mehmet İncialan, kulübün içine girdiği durum sonrasında tarihi gerçeklerle dolu bir açıklama yaparak, ''Kayseri'yi birleştirecek tek ismin Mete Eke olduğunu dile getirdi. ''Efsane Başkan göreve... Mete Eke Kayserispor'a çaredir'' başlıklı yazısında geçmiş yılladaki olayları hatırlatan Mehmet İncialan, zor günlerde tek ismin Mete Eke olacağını dile getirdi. İncialan'ın açıklaması şöyle: ''.....Hatırlayın yıllar önce kulübün hiç geliri olmadığı günlerde yönetimiyle birlikte hep ''vermeyi'' nasıl göze aldığını. Ve hangi zorluklarda bu takımı şampiyonluğa oynattığını. Kayserispor'un hakkı yendiğinde hırsından nasıl ağladığını, Kayseri'ye laf söyleyenlere haddini nasıl bildirdiğini.
.....O gün para desteği olmadan göreve gönüllü talip olanların bugün görevden kaçma lüksleri yoktur. 
EĞER DİKKATLİ VE DOĞRU KULLANILIRSA GELİR KAYNAKLARI YETERLİDİR.
....Kayserispor şu andan itibaren birleştirici bir isim altında kenetlenmelidir. Tek kurtuluş reçetesi budur. Daha önceki fedakarlığını bildiğimiz ''Efsane Başkan'' Mete Eke abimiz bu şehir için canını vermeye hazırdır. Biz kendisini hem Türk Milliyetçisi, hem de Kayseri milliyetçisi olarak biliriz. Hatırlayın, kendisi başkan veya yönetim kurulu üyesi değil ve Kayserispor Antalya'da play-off maçları oynuyor. Bir otobüs dolusu taraftarı kendi cebinden bir hafta Antalya'da otelde ve tüm masraflarını karşılayıp takıma destek oluyor. Gösterebilir misiniz ikinci bir fedakar adam?
....Sizin birleştirici başkan adayınız farklı olabilir. Ama benim adayım METE EKE başkandır. ''



Anahtar Kelimeler: EFSANEYE ÇAĞRI