EFSANE İSMİ KAYBETTİK

12.12.2017 21:53:38

Yıllarca Kayseri Amatör futbolunda forma giyen ve Sümerspor´un tarihi şampiyonluğunda görev alan kaleci Şuayip Dulda hayatını kaybetti.

1948 yılı Kayseri doğumlu olan ve futbola Kayseri Şeker Hilalspor´da başlayan sonrasında Sümerspor, Yeni Mahallespor, Hacılarspor ve Kayseri Yolspor takımlarında amatör olarak forma giyen, Elazığspor´da da profesyonel olarak görev alan Şuayip Dulda, bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Kayseri amatör futboluna damgasını vuran isimlerden olan Şuayip Dulda, son yolculuğuna bugün uğurlanacak. Hunat Camii´nde kılınacak öğle namazına müteakip Cenaze Namazı sonrasında Kayseri Asri Mezarlıkta toprağa verilecek olan Şuayip Dulda, Erciyesspor´da forma giyen Oktay Dulda´nın babası, Kemal Dulda´nın da amcası oluyordu. Merhum Şuayip Dulda´ya Allah´tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.



Bekir Demirağ
13.12.2017 01:32:25
Kara lakaplı Şuayıp Dulda çocukluk arkadaşımdı. Onunla çok kere karşılıklı oynadık. O gayrifedere Şeker Hilal, ben ise Altınyıldız^da oynuyorduk. Daha sonra aralarında şampiyon Kayseri Sümerspor da olmak üzere önemlşi amatör takımlarda forma giyen Şuayıp Dulda´ya Allah´tan rahmet, kederli ailesine de sabır ve baş sağlığı diliyorum.

Anahtar Kelimeler: EFSANE İSMİ KAYBETTİK