DUYGU SÖMÜRÜSÜ ARTTI!

2.07.2015 10:46:24

Ramazan ayını fırsat bilen dilenciler, şehir merkezine, camii önlerine ve serinlemek için parklarda oturan vatandaşların bulunduğu yerlere adeta akın etti.

 

Yanlarında bulunan küçük çocukları da kendileriyle birlikte dilendiren dilenciler duygu sömürüsü yaparak vatandaşların zaafından yararlanıyor. Kapı kapı dolaşarak dilenen dilenciler rahatsızlık verici boyuta geldi. Her gün kapılarını dilencilerin çaldığını ifade eden vatandaşlar, bu durumdan fazlası ile rahatsız olduklarını ve bir an önce bu duruma el atılması gerektiğini ifade ettiler.

Ramazan ayını kendilerine fırsat bilenlerin parklarda, trafikte ışıkta bekleyen sürücülere zorla yaklaştıklarını ve bir şey almadan da gitmediklerini ifade eden vatandaşlar, ?Özellikle Ramazan ayı olduğu için dilenciler çoğaldı. İşyerlerimizde müşterilerimizi de rahatsızlık veriyorlar. Kapıdan kovuyoruz, adeta pencereden giriyorlar. Yanlarına aldıkları küçük çocukları da istismar ediyorlar. Biran evvel yetkililer özellikle cadde ve sokaklarda küçük çocuklarıyla birlikte dilenen bu insanlara işlem yapmalı? diyerek tepki gösterdiler. Haber: Berna Utaş Utangan 



Anahtar Kelimeler: DUYGU SÖMÜRÜSÜ ARTTI