DURU, FENA PATLADI

21.09.2015 11:03:27

Eski AK Parti milletvekili Mustafa Duru, açıklanan Kayseri listesi sonrasında neler söyledi neler?

 

 

AK Parti 22. Dönem Kayseri Milletvekili Mustafa Duru, açıklanan Kayseri listesinin ardından sert sözlerle partisini eleştirdi.

  AK Parti Kayseri tabanının yakından tanıdığı ve 22. Dönem Ak Parti Kayseri Milletvekilliği görevinde bulunan Mustafa Duru, ?Beni binlerce kişi aradı ve bu listeye oy vermeyeceklerini söyledi? dedi ve şöyle devam etti:

  ´´Sayın Başbakanım Sayın genel başkan yardımcılarım; Kayseri ilimizin 2014 yılı nüfusu 1 milyon 322 bin 376. Bu nüfusun  663 bin 249´u erkek, 659 bin 127 ?si kadın . 886 bin 916 seçmenimiz var. Bunların yarısı erkek diğer yarısı da kadın seçmendir. Kayseri´de maalesef seçilecek hanım bulamadığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Aynı şekilde İstanbul´dan ithal aday getirdiğiniz için Kayseri´de yeterli milletvekili bulamadığınız için de teşekkür ediyoruz. Beni AK Parti Kayseri listesinin açıklanmasından sonra binlerce kişi aradı. Ortak ifadeleri, bu listeyi hazırlayanların Kayseri´ye ne yapmak istedikleriydi?Net bir biçimde  bu listeye oy vermeyeceklerini ifade ettiler. Ben de AK parti eski milletvekili olarak aynı kanatları taşımaktayım. Yeter artık Kayseri´yi gerçek temsil edenlerle yönetelim.´´

  Eski Milletvekili Duru´nun 1 Kasım 2015 Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Kayseri AK Parti listesinde 5. Sırada bulunan ve Kocaeli´nden gelen Hülya Nergis ve İstanbul´dan gelecek olan 7. Sıra adayı Sami Dedeoğlu´na karşı bu açıklamayı yaptığı ifade edildi.(Bedir Kulay)

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: DURU FENA PATLADI