DURMAK YOK

23.03.2017 11:10:18

Kayserispor, ligin 26.haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını Teknik patron Sergen Yalçın nezaretinde sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor lige verilen Milli arada boş durmuyor. Ligin 25.haftasında oynadığı ve 4-3 kaybettiği Gaziantepspor maçı sonra oyuncularına 2 gün izin yapan Sarı-Kırmızılılar iznin ardından çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.  Antalyaspor maçı hazırlıklarını Milli takımda bulunan oyuncular dışında tam kadro olarak sürdüren Kayserispor´da moraller yerinde. Antalyaspor maçına kadar hazırlıklarını aralıksız sürdürecek olan Kayserispor´da sakatlıklarını devam eden Ryan Mendes ve Alain Traore takımdan ayrı salonda çalışmalarını sürdürüyorlar. Öte yandan Deniz Türüç, Güray Vural, Ali Ahamada, ve Miladin Stevanovic Milli takım kamplarında bulunuyorlar.

?Dün çift idman yaptılar?

Sarı-Kırmızılılar dün yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde dünü çift idman yaparak geçiren Kayserispor bugün tek idman ile çalışmalarını devam ettirecek. Milli ara nedeniyle Gaziantepspor maçında yapılan hataların kalan 9.haftada tekrarlanmasını istemeyen Sergen Yalçın oyuncuları ile yakından ilgileniyor. Gaziantepspor maçında yapılan hataların üzerine duran Sergen Yalçın antrenmanda oyuncuları sık sık uyarıyor.

?Hafta sonu izin var?

Gaziantepspor maçı sonrası verilen 2 günlük iznin ardından çalışmalarını sürdüren Kayserispor ligin 26.haftasında oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün ve yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. Teknik Direktör Sergen Yalçın yarın yapılacak olan antrenman sonrası oyuncularına 2 gün izin verecek. Cumartesi ve Pazar gününü izinli olarak geçirecek olan Kayserispor, Pazartesi günü kaldığı yerden çalışmalarına başlayacak.

(Haber-Foto: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: DURMAK