Dünya Avşarlılar Derneği Melikgazi´de

10.03.2017 15:50:20

Dünya Avşarlar Derneği Kayseri Şube yönetimi Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´a nezaket ziyaretinde bulunarak dernek çalışmaları ve belediye faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Melikgazi Belediye çalışmalarını yakından takip ve takdir ettiklerini belirten Dernek Başkanı İsmail Albayrak, ?Melikgazi´de yaşayanlar eminim ki Melikgazili olmanın farkını yaşıyorlardır. Şehrimize yapmış olduğunuz referans hizmetlerden dolayı şahsım ve temsil etmekle gurur duyduğum Dünya Avşarlar Derneği Kayseri Şubesi olarak size ve ekibinize teşekkür ediyorum. Derneğimizin genel merkezi Adana´dadır. Kayseri Şubesi olarak, Avşar kültürünün yeni ve eski nesil arasında kopukluk olmadan yaşatılmasını sağlamak adına kültürel faaliyetler yapıyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak Sivil Toplum Örgütlerine olan desteğinizi biliyoruz. Dernek olarak yapacağımız çalışmalarda sizleri de yanımızda görmek bizlere güç verecektir? dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç ise, ?Gerek size gerek yönetiminizi kutluyor başarılar diliyorum. Sivil Toplum Örgütleri bizim için çok önemli. Sizler örnek olacak, sorunları paylaşacak, insanlara yol gösterecek davranışlar sergilemelisiniz. Halkımızı eğitecek, kültürel yönden zenginleştireceksiniz. Çocuklarınıza önder olarak, örnek olacaksınız. O yüzden sorumluğunuz büyük. Küçükler sizleri örnek alır. Örnek olmanın, yol gösterici olmanın da bazı kriterleri vardır. Bunu yerine getirdiğinizde kültürümüz, sanatımız geçmiş geleceğe unutulmadan sürer ve hayat bulur. Bizler bir olacağız, diri olacağız, inşallah hep birlikte Türkiye olacağız" dedi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, Dünya Avşarlar Derneği Yönetimine Melikgazi İletişim Merkezi´ni gezdirerek işleyişi hakkında bilgiler verdi. (Kurum Haberi)