DUBA KIRAN MAGANDALAR

16.07.2016 10:52:50

Kayseri Cumhuriyet Mahallesi Tennuri Caddesi Atatürk evi karşısı´nda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yayaların daha rahat yürüyebilmeleri için kaldırım kenarlarına koyduğu dubalar, sorumsuz vatandaşlar tarafından kırılmaya başlandı

 

Kayseri Cumhuriyet Mahallesi Tennuri Caddesi Atatürk evi karşısı´nda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan  yayaların daha rahat yürüyebilmeleri için kaldırım kenarlarına koyduğu dubalar, sorumsuz vatandaşlar tarafından kırılmaya başlandı. Daha sonrasında ise dubaların yerine  araçlar park edilmeye başlandı.

 Kayseri´nin önemli yerlerinden olan Cumhuriyet Mahallesi´nde duba alanları park alanına döndü. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yaya geçişinde yaşanan sıkıntılardan dolayı araçların park edilmemesi için plastik dubalar yerleştirmişti. Fakat bu alan magandalar tarafından değişmeye başladı.

DUBALARI KIRDILAR, YERİNİ  OTOPARKA ÇEVİRDİLER

Özellikle Atatürk evi karşısında  bulunan dubalar bölgede yaşayan vatandaşlar ve sorumsuz esnaflar tarafından kırılmaya başlandı. Kırılan dubalar sonrasında ise kaldırımlar araçların park alanına döndü.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan dubaların kırılıp park yerine dönüşmesine ise çevrede yaşayan vatandaş tarafından tepkiler büyük geliyor. Bölge vatandaşı ise Kayseri UKOME  tarafından takibi sürdürülen, alanlarda  kaldırımlara zarar veren, dubaları kıran ve yaya kaldırımlarını park alanına dönüştüren şahısların cezalandırılmasını istiyor.



Anahtar Kelimeler: DUBA KIRAN MAGANDALAR