DOST VE EKİCİ´DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI!

30.08.2017 20:10:09

Eylül ayında yapılacak kongrede görevini genel merkez tarafından seçilen yeni başkan Kerem Ekici´ye devredecek olan Ak Parti Talas ilçe başkanı Ragıp Dost ile yeni başkan Kerem Ekici, kameralar karşısına geçerek bundan önce Ak Parti için nasıl beraber çal

Eylül ayında yapılacak kongrede görevini genel merkez tarafından seçilen yeni başkan Kerem Ekici´ye devredecek olan Ak Parti Talas ilçe başkanı Ragıp Dost ile yeni başkan Kerem Ekici, kameralar karşısına geçerek bundan önce Ak Parti için nasıl beraber çalıştılarsa bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde görev yapacaklarının mesajını verdi.

Ak Parti Talas ilçe başkanı Ragıp Dost yaptığı açıklamada, ?Öncellikle değerli kardeşim Kerem Ekici beye hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Kerem beyle biz Talas´ta ilçe başkanı olduğum günden bugüne kadar öncelikle ilçe yönetim kurulu üyesi olarak, daha sonra yerel yönetimler başkanı olarak, mevcut son dönemde de teşkilat başkanı olarak görev yapıyordu. Ben kendisinden çok memnunum. Allah ondan razı olsun. Bundan sonraki görevinde üstün başarıla diliyorum. Gerçekten Kerem kardeşim pırıl pırıl bir insan. Görevi Kerem gibi bir kardeşime bırakmamdan arkamı düşünmüyorum. Bundan sonra bize de imkan verir bizden de destek isterse istediği zaman yanında olduğumuzu açıkça ifade etmek istiyorum? dedi.

Kerem Ekici ise, ?Bende bu görevi bana veren öncelikle Cumhurbaşkanımız reisimiz Recep Tayip Erdoğan´a, genel merkezimize, il başkanlığımıza, belediye başkanımıza, ilçe başkanımıza, meclis üyelerimize, yönetim kurulumuza ve diğer arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. 4 yıldır Ak Parti´de görev alıyorum. Sağ olsun başkanım yerel yönetimler ve teşkilat başkanlığını bana uygun gördü elimizden geldiği kadarda yaptık. Muaffak olduk ki, bize şimdide ilçe başkanlığını verdiler. İçe başkanlığında değerli büyüklerimizin de desteğiyle sürdüreceğiz. İnşallah partimizden aldığımız bayrağı daha da yukarılara taşıyacağız. Ben başkanımıza çok teşekkür ediyorum ondan çok şeyler öğrendim? diye konuştu.