DOLGİ ÇOCUK EVLERİ İÇİN SAHNEDE!

24.11.2014 12:42:03

Kayserigaz, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri'nde ikamet eden kimsesiz çocuklar için Dolgi Çocuk Tiyatrosunu sahneledi.

Kayserigaz, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri’nde ikamet eden kimsesiz çocuklar için Dolgi Çocuk Tiyatrosunu sahneledi.

 

Almanya’nın önde gelen enerji firmalarından EWE AG’nin paydaşlarından olan Kayserigaz, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri’nde yaşayan çocuklara, Dolgi Çocuk Tiyatrosu’nu izleterek keyifli zaman geçirmelerini sağladı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Kayseri’de bulunan kimsesiz çocuklara sahip çıkarak, onlara mutlu yuva konforu sağlamaktadır.  Çocukların her türlü bakım ve ihtiyaçları, alanında  uzman kişiler tarafından büyük bir titizlikle incelenerek, mutlu olmaları için her türlü imkanın sağlanması için gayret gösterilmektedir.

Kayserigaz Kurumsal İletişim birimi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen bu etkinlikte, Kayserigaz’ın hissedarlarından olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi de çocukların ulaşımlarının sağlanması konusunda, Kayserigaz’ın sosyal sorumluluk projesine her zaman olduğu gibi yine desteklerini sağlamıştır.

Çocuk Evleri’nde yaşayan çocuklar, Kayserigaz kampüsünde, birlikte yenen lezzetli öğle yemeğinin ardından,   çevre konulu Dolgi Çocuk Tiyatrosu ile çevrenin önemini ve çevre bilincini, müzikli ve danslı oyunlar eşliğinde öğrenerek, keyifli bir haftasonu geçirdiler. Kayserigaz’ın tescilli maskotu Dolgi, minik misafirlerine hediyeler sunarak, en kısa zamanda tekrar buluşacaklarının sözünü verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri, Kayserigaz’a teşekkürlerini iletirken, bu tür organizasyonların çocukların sosyalleşmeleri ve mutlu olmaları açısından önem taşıdığını vurguladı. Kayserigaz Kurumsal İletişim yetkilisi Özlem Acur, Kayserigaz olarak sosyal sorumluluk projelerine, özellikle geleceğin mimarı olan çocuklara yönelik projeler düzenlenmesine önem verdiklerini, bugüne kadar gerçekleştirdikleri projeleri başarıyla yürüttükleri için mutlu olduklarını, bundan sonra da sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam edeceklerinin bilgisini verdi.