DOĞAN´DAN NUMAN KURTULMUŞ´A TEBRİK

1.09.2015 13:13:22

30 Ağustos resepsiyonu için geldiği Ankara´daki temaslarını sürdüren AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş´u makamında ziyaret etti. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı´nda (YTB)


Görüşmede, Kurtulmuş´a bağlı olan Vakıflar Genel Müdürlüğü, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile Türkiye-İnsan Hakları Kurumu hizmetlerinden Kayserili gençlerin daha fazla yararlanabilmelerinin yolları konuşuldu.
Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ile Medeniyetin Burçları Derneği´nce Kayseri´de düzenlenen programlara katıldığını ve gençlere hitap ettiğini belirten Doğan ?bu arkadaşlarımız şimdi de Bolu-Aladağlar-Değirmenözü mevkii Orman İşletme Müdürlüğü tesislerinde yaz kampı düzenlediler. Başarıyla gerçekleşen kamp geçen hafta sona erdi. Bu projeye olan desteğiniz için Kayseri adına çok teşekkür ederim? dedi.
Kayseri´ye selam
Numan Kurtulmuş, milletvekili Doğan aracılığıyla Kayseri´ye selam göndererek ?1 Kasım´da başarı haberlerinizi bekliyoruz? diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: DOĞAN NUMAN KURTULMUŞ TEBRİK