DOĞAN: YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

17.09.2018 09:06:47

MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan, 2018-2019 yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında eğitim camiasının her zaman yanında olacaklarını belirtti.

MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan,  2018-2019 yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında eğitim camiasının her zaman yanında olacaklarını belirtti. 

Başkan Doğan mesajında "Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimizin ve onları vatan, millet, bayrak aşkıyla yetiştirirken müspet ilmi de öğreten saygıdeğer öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin ilk öğretmenleri olan değerli velilerimizin yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dilerim." dedi. 
Doğan, "Öğrencilerimiz yaz tatilinin ardından ders başı yapıyor. Bu genç beyinler Türkiye´mizin geleceğidir. Kendimize, ailemize, çevremize, milletimize ve insanlığa yararlı olmak okuma, yazma ve öğrenmekle başlar. Bize yaşam boyu gerekli olan bilgi ve becerilerin temeli ilköğretimde atılmaktadır. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılının öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? ifadelerine yer verdi.