DOĞALGAZ ABONELİK İŞLEMLERİ ÇOK DAHA KOLAY

21.08.2015 09:02:04

Güçlü alt yapısı ve profesyonel ekipleriyle Kayseri´ye güvenli ve konforlu doğalgaz hizmeti sunan Kayserigaz, doğalgaz hizmetinden faydalanmak isteyen Kayseri halkına yeni aboneliklerle ilgili bilgi verdi.


Temiz bir çevre ve güvenli doğalgaz kullanımı için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayserigaz, kış aylarına gelmeden önce yeni abonelik işlemlerinin hızlı ve kolay gerçekleştirilmesi için yapılması gerekenleri anlattı.
Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü´nden yapılan açıklamaya göre Kayserigaz´ın avantajlı ve güvenli doğalgaz hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Kayserigaz resmi web sayfası www.kayserigaz.com.tr adresini ziyaret edebilir, 444 5 429 numaralı Çözüm Noktası hattını arayabilir veya web sayfasında bulunan Canlı Destek bölümünü kullanabilirler. Yeni aboneliklerde istenilen evrakların önceden hazırlanmasının kayıt prosedürünü hızlandıracağının altını çizen yetkililer binalarında doğalgaz abonesi olmayan vatandaşlar için istenilen evrak listesini şöyle sıraladı: ?Bina yapı ruhsatı, TC kimlik numaralı nüfus cüzdanı, elektrik veya su faturası ve yeni binalar için koordinatlı vaziyet planı 05.12.2009 tarihinden önce yapı ruhsatı alan binalar için karar defteri (Alınacak kararlar ile ilgili bilgiye http://www.kayserigaz.com.tr/abonelik-rehberi_2_86 linkinden ulaşabilirsiniz.)?
Abonelerinin rahatını ve güvenliğini bir misyon haline getiren Kayserigaz, Kayseri´ye ve abonelerine hizmete devam etmekten mutluluk duyduğunu, abonelerin işlerini kolaylaştırmak için gereken tüm çalışmaların yapılmaya devam edileceğini belirttiler.