?Doğal meyve, sebze bulmak zor?

28.01.2016 09:55:17

Meyve Dünyası sahibi Yunus Eren, doğal ürünlerin az bulunduğu için müşterileri tarafından yoğun ilgi gördüklerini belirtti.

 

Mevsim dışı meyve, sebze bulmanın kolaylaştığını ama mevsim dışı sebze, meyvelerin doğallıklarını kaybettiğini söyleyen Meyve Dünyası sahibi Yunus Eren, ürünlerini seçerken tercihlerini en doğal olandan yana kullandıklarını ifade etti.

Yunus Eren, müşteri memnuniyetinin ve doğal ürünlerin ön planda olduklarını vurgulayarak, ?Biz yeni hizmete açılmış bir manavız. Şimdiden müşterilerin ilgisinden çok memnunuz. Bunu da müşterilerimizi sıcak karşıladığımıza ve ürünlerimizin doğal olmasına bağlıyoruz. Örneğin bu mevsimde hormonsuz domates bulmak oldukça zorken biz organik domates satıyoruz. Organik ürünlere ağırlık verdiğimiz dükkânımızda sırf organik diye fahiş fiyat uygulaması da yapmıyoruz. Ürünlerimizi her bütçenin alabileceği fiyatlarla satışa sunuyoruz? şeklinde konuştu.

Yunus Eren ürün çeşitliliğinden de bahsederek, ?Biz ürün çeşitliliğimiz nedeniyle sık ziyaret edilen bir manavız. Tropikal meyvelerden ananas, Hindistan cevizi, avakado, pepino gibi birçok türle hizmet ediyoruz. Mevsim dışı meyvelere de vatandaşlar oldukça ilgi gösteriyorlar. Eskiden sadece hasta ve hamilelerin aldığı mevsim dışı meyveleri şimdi herkes alabiliyor. Kavun, karpuz, çilek, şeftali, nektari gibi yaz meyveleri şu an dükkânımızda mevcut? ifadelerini kullandı.

Köy ürünlerine de yer veren Meyve Dünyası sahibi Yunus Eren, ?Köy yumurtası da satıyoruz. Normal yumurtamız a var ama biz müşterilerimize köy yumurtasını öneriyoruz. Bunların yanı sıra böbrek taşına iyi gelen gilaborumuz da var. Turşu, asma yaprağı, mantar, ceviz, fındık gibi ürünlerle de hizmet veriyoruz. Spor camiasından hocalarımı, arkadaşlarımı ve beni tanıyanları daha güvenli ürünleri evlerine götürebilirler? dedi.

Haber: Memduh Borazan



Anahtar Kelimeler: Doğal meyve sebze bulmak