DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEVENLERİYLE BULUŞTU

24.01.2015 10:41:11

`Diriliş Ertuğrul` dizisi oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Osman Soykut, Cengiz Coşkun ile filmin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ Kayseri'de sevenleriyle araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa  `Diriliş Ertuğrul` dizisi oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Osman Soykut, Cengiz Coşkun ile filmin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ Kayseri halkıyla araya geldi. 

 

 

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa, Vali Orhan Düzgün`ün eşi Gül Düzgün, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tekden Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, `Diriliş Ertuğrul` dizisi oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Osman Soykut, Cengiz Coşkun, filmin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

 


Programda konuşan Tekden Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, "Tekden film beş yıl önce kuruldu. Kayseri kökenli iki ortağız biz, bu yıl TRT’ de böyle bir dizi başladı, beklentimizin üzerinde bir ilgi gördü. Reyting rekorları kırdı, sosyal medyada dünya çapında etki yaptı. Dünya 9’su oldu. Bunlar bizi çok mutlu ediyor, doğru tarih anlayışıyla da başarılı oluna bilirmiş anlayışını ortaya çıkarttık. Çok kaliteli yapmaya çalıştık, oyuncu arkadaşlarımız rolleriyle çok uyumlu. Bugünde daha önce kendi kendimize verdiğimiz bir söz, ekibi başarılı olduğu takdirde Kayseri’ye getireceğimiz sözünü vermiştik. Geldiler, Tekden hasta hanelerinde, Tekden kolejlerinde programlar oldu.  Şimdi de burada Kayseri buluşması gerçekleştireceğiz. Halkımızla sohbet edeceğiz” dedi. Bu kadar ilgi beklemediklerini belirten Tekden,” Gerek senaryosu, alt yapısı, oyuncuları ile Türkiye üzerinde çıtayı yükselttiğimizi düşünüyoruz. Bütçemiz oldukça yüksek, Türkiye’de yayınlanan diziler içerisindeki en yüksek bütçeli dizi. Karşılığını da alıyoruz “ diyerek sözlerini noktaladı.

Haber: Berna Utaş Utangan