MEL-MEK ZİRVEDE

13.02.2015 10:15:26

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi meslek Edindirme kursları Bilgisayar bölümünde ders alan kursiyerler Erciyes dağında dinlenme molası verdiklerini söyledi.

Bilgisayar kurslarında yaklaşık 3.5 ay eğitim gören öğrenciler kurslarının tamamlanması ile yorgunluklarını Erciyes Dağının doğal güzelliğinde stres atarak dinlendiklerini belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç ”Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında sonbahar dönemi kursları sona erdi. Bilgisayar ile Bilgisayar İşletmenliğinde 3.5 ay kurs gören öğrenciler bir araya gelerek Erciyes Dağında stres atmışlar ve başarılarını kutlamışlardır. Bu öğrencilerimize Belediye olarak birlik ve beraberlik ve daha da önemlisi birlikteliği güçlendirmek amacı ile bu eğlencelerine destek olunmuştur. Toplum da birlik ve beraberlik çok önemlidir. Bunu her fırsatta değerlendiriyoruz.  Erciyes Dağında stres atan ve başarı ile kurslarını bitiren öğrencileri kutluyorum” dedi.

  Toplam 90 kursiyerin bitirme belgelerini Kayseri’nin zirvesinde almak için Erciyes’i tercih etmelerini son derece anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, kursiyerlere ayrıca belediyenin ekmek aracı sucuk ikramında bulunulduğunu sözlerine ekledi.

 Mel-Mek Bilgisayar İşletmenliği bölümü öğrencileri Erciyes Dağı kayak pistinde bol bol kayarak mezuniyetlerini kutladılar, teleferik ile zirveye çıkarak Mel-Mek pankartı ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.