DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

10.08.2015 10:12:12

AK Parti Kayseri Milletvekili aday adayı ve eğitimci Bahattin Akbulut görkemli bir törenle oğlunu evlendirdi.

 

 

İlki 25 Temmuz Cumartesi günü Azerbaycan´ın Başkenti Bakü´de gerçekleştirilen düğün törenin ikincisi hafta sonu İdeal Düğün Salonu (Kır Bahçesinde) gerçekleştirilen düğün töreni oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Düğün törenine gelen misafirleri kapıda karşılayan Bahattin-Fındık Akbulut ve Canpolad-Ellada Hasanov davetlileri kapıda karşıladılar. Hukuk Fakültesi mezunu Semih Lamiya-Akbulut çiftinin mutlulukları görünmeye değerdi. İdeal Düğün Salonu (Kır Bahçesinde) gerçekleştirilen düğün törenine AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Havva Talay Çalış, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu´nun yanı sıra çok sayıda misafir katıldı. Yaklaşık bin beş yüz kişinin katıldığı düğün töreninde davetliler gece geç saatlere kadar eğlendiler.

 /resimler/2015-8/10/1013229095538.jpg

Genç çiftin nikâhını Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kıyarken, Lamiya-Semih çiftinin şahitliklerini AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Havva Talay Çalış, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz,  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Prof. Dr. İbrahim Ülger şahitlik etti. Nikah töreninde bir konuşma yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki,  ?Genç çifte bir ömür mutluluklar diledi ve Lamiya-Semih çiftine tavsiyelerde bulundu?

/resimler/2015-8/10/1015299723140.jpg

Düğüne Avşar cenahı büyük ilgi gösterdi. Salona davul ve zurnanın gelmesi ise sürpriz oldu. Gelen davetliler davul ve zurna eşliğinde halay çekerken, genç çiftin bu mutlu gününde onları biran olsun yalnız bırakmadılar. Bizde Büyük Kayseri Gazetesi olarak Lamiya-Semih çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

(Haber- Fotoğraflar: Durdu ASLANTAŞ)



Anahtar Kelimeler: DİLLERE DESTAN DÜĞÜN