Dikkat! Enerji Var!

28.12.2016 09:34:20

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. üst düzey yöneticileri, vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek ve sorunlarını dinledi

Abonelerin sorunları ile bizzat ilgileneceklerini söyleyen KCETAŞ üst düzey yöneticileri, ?? Abonelerin artık ayağına gideceklerini, istek ve çözüm noktasında bir araya geleceklerini ´´söyledi.
Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. (KCETAŞ) tarafından ?´ Dikkat! Mahallenizde Enerji Var ?´ projesi kapsamında başlatılan enerji sohbetlerinin ilki Kocasinan İlçesine bağlı Mevlana Mahallesinde gerçekleştirildi. Semt Konağında gerçekleştirilen sohbete KCETAŞ Genel Müdür Yardımcıları Şevki Özkan ve Karabey Memnun, Tüketici Hizmetleri Müdürü Tarık Topaç, Yatırım ve Tesis Müdürü Mustafa Öztekin, Şebeke İşletme Müdürü Şevket Taş, Elektrik Piyasası ve Tarifeler Müdürü Turgay Güneş ile Mevlana Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı. Tüketiciler tarafından beğeni ve büyük ilgi ile karşılanan toplantıda, yaşanan tüketici sorunları, bu sorunların yasal mevzuattaki yeri ve şirket çözümleri üzerinde samimi bir sohbet gerçekleştirildi. KCETAŞ, elektrik dağıtım faaliyetleri ile ilgili tüm çalışmaların tüketicilere doğrudan iletilerek tüketici memnuniyetini artırmayı, şikâyetleri dinlemeyi, talep ve önerileri alarak iş süreçlerini iyileştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Kayseri`nin tüm mahallelerinde yapılması planlanan sohbet toplantısının 2 haftada bir yapılacağı, yer ve tarih ile ilgili bilgilendirmenin KCETAŞ sosyal medya hesaplarından, www.kcetas.com.tr web sitesinden ve toplantının yapılacağı mahalle muhtarlıklarından duyurulacağı belirtildi.
Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. yöneticileri, tüketicilerin her türlü istek ve şikayetleri için 7 gün 24 saat hizmet veren 444 7 186 çağrı merkezini arayabileceklerini, ayrıca tüm gayretlerinin daha kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek olduğunu kaydetti.(Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: Dikkat Enerji