DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ!

30.03.2016 09:41:07

Kınaş Yapı Endüstrisi A.Ş. yönetim kurulu değişikliği ve gündeme dair konulara ilgili basın toplantısı gerçekleştirdi.

Kınaş Yapı Endüstrisi A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, ? Vatanımız üzerine oynanan oyunlar ve terör lanetine karşı birlik ve beraberlim içinde olmamız gereken günler yaşıyoruz? dedi.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Say, her zaman devletin yanında olmayı ilke edinmiş bir firma olduklarını belirterek, ? Firma olarak bütün çalışanlarımız ile beraber bizler her zaman devletimizin birliği ve bütünlüğü için çalıştık. Bundan sonra da çalışmalarımız bu doğrultuda yürüyecektir? şeklinde konuştu.

Kınaş Yapı Endüstrisi A.Ş. ortakları olan Hamdi Kınaş ile ilgili son günlerde görsel ve yazılı basında yer alan haberlere de değinen Say, ? Kamuoyunda ortağım Ali Galip Kalaycıgil ve benim ön plana çıkmadığımız ve şirket isminden dolayı firma sahibinin sadece Hamdi Kınaş olduğu algısı oluşmuştur. Şirketimiz geçmişte; Ali Galip Kalayycıgil, Orhan Say ve Hamdi Kınaş olmak üzere üç ortaklı bir firma olarak ticari faaliyetlerine devam etmektedir. Bildiğiniz gibi ortaklarımızdan Hamdi Kınaş kişisel görüşleri çerçevesinde bulunduğu faaliyetlerden dolayı hakkında Paralel Yapılanma davası sebebiyle tutuklanma kararı alınmıştır ve yargılanmasına devam edilmektedir. Şirket faaliyetleri dışında üye olduğumuz kurumlar, görüşlerimiz ve kararlarımız tamamen kişisel fikirlerimizi içermektedir ve firmamızın sorumluluğu dışındadır. Firma ortakları olarak Ali Galip Kalaycıgil ve ben beraber yola devam etmekteyiz. Hamdi Kınaş ile 2015 yılı içerisinde görüş farklılıkları sebebi ile yollarımız ayrılmıştır. Hamdi Kınaş ile bu tarihten itibaren firmamız ile hiçbir alakası kalmamıştır. Hamdi Kınaş´la yolların ayrılmasından sonra kendisinin görev yaptığı ve dâhil olduğu davaya konu olmuş bütün STK´lar ve dernekler ile de firmamızın ilişiği kesilmiştir? dedi.

Haber: Berna Utaş Utangan

 

 



Anahtar Kelimeler: DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ