DEVELİSPOR İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

9.06.2017 11:45:28

2017-2017 sezonunda Birinci Amatör Küme´de yoluna devam edecek olan Develispor, Köşkpınar Aile Çay Bahçesinde iftar yemeğine bir araya geldi.

Kayseri Birinci Amatör Küme ekiplerinden Develispor Kulübünün düzenlediği iftar yemeği organizasyonu bir hayli kalabalık bir şekilde yapıldı. Siyah-Beyazlı ekibin Develi Köşkpınar Ail Çay Bahçesinde verdiği iftara, çok sayıda konuğun yanı sıra, Develi Kaymakamı Murat Duru, Kayser Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Musa Soykarcı, Develi Belediye Yardımcısı Mehmet Güçlü, Develi Gençlik Spor İlçe Müdürü Adem Demir, Devali Spor Kulübü Başkanı Ali Özben Şimşek, antrenörler ve sporcular katıldı. İftar yemeği sonrası A takım ve U19 takım kaptanı Bekir Acır´ın yemek duasından sonra  konuşan Develispor Kulüp Başkanı Ali Kabak, bir açıklama yaptı. Ali Kabak, ? İftarımıza katılarak bizi mutlu ettiniz. Ben genelde hedeflediğimiz tabloyu yakaladığımıza inanıyorum. Allah hepinizden, ailelerinizden sizin gibi tertemiz pırıl pırıl gençler yetiştirdiği için  hepinizin ailelerinize özellikle teşekkür ediyorum. Aileleriniz gözü arkada kalmasın. Sizler bizim birer evlatlarımız ve kardeşlerimizsiniz. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz? diye konuştu.

/resimler/2017-6/9/1147429993849.jpg

?Duru: Hedefe yürürken spor yapın?

Develi Kaymakamı Murat Duru, ? Bu oluşan tablodan biz mutluluk duyuyoruz. Yani sizlerle birlikte olmak, sizlerin bu heyecanını görmek, sizlerin böyle sporu sevmeniz beni mutlu ediyor? dedi. Murat Duru, ?Sporu seven insanın iyi de bir insan olur. Spor çok önemli, spor hayatımızın en önemli faktörü. Hareket nerdeyse bereket orada. Hayatınızın her aşamasında spor yapın. Öncelikle kendinize faydalı bir insan olun, Türk genci olun. Ondan sonra ailenize, ondan sonra Develimize ve Türkiye´mize iyi bir olun. Şimdi biz buralardayız, yarın bir gün bu görevleri sizler yapacaksınız. Mutlaka her zaman bir hedefiniz olsun. Bu hedeflere yürürken de mutlaka ve mutlaka spor yapın. Faydalı diyoruz, genç diyoruz, geleceğimiz diyoruz, gözbebeğimiz diyoruz çünkü vatan, millet, devlet, bayrak v ezan sizden çok şey bekliyor. Bakın ülkemiz cennet bir ülke. Yüce yaratan Türk milletini çok sevdiği için dünyada ki en muhteşem  en güzel cennet vatanı toprağı bize vermiş. Hepinize teşekkür ediyorum hayatınızın her dalında başarılar diyorum? diye konuştu.

?Soykarcı: Sizlerle olmaktan çok mutluyum?

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Musa Soykarcı, ? Sizlerde bu iftar yemeğinde olmaktan gerçekten ama gerçekten çok mutluyum? dedi. Musa Soykarcı, ?Yarışmacı bir sporun içerisinden geliyorsunuz, galip geleceksiniz, mağlup geleceksiniz bunların hepsi olacak hayatınız boyunca. Ben her zaman şunu söylerim, futbol her zaman futbol değil. Ayniyet duygusu çok önemli. Ben Develisporluyum, Develiliyim, takım arkadaşım var demek çok önemli. Ben develiyi böyle gördüm çok mutlu oldum. Sizler bizim geleceğimiz, yarınlarımızsınız, umudumuzsunuz. Bahtınız yolunuz açık olsun. Bundan sonra hep beraberiz. Develi´nin benim için ayrı yeri var. Her zaman emrinizdeyim. Develispor´a başarılar diliyorum? dedi. 

Haber-Fotoğraf: Memduh BORAZAN

/resimler/2017-6/9/1148590776600.jpg  /resimler/2017-6/9/1149379058622.jpg