DEVELİLİ ÇOCUKLARA ÇELİK SÜRPRİZİ

9.01.2016 10:03:31

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Develi ziyaretinde ilçeye yapılan yatırımları da yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi´nce Kadın ve Gençlik Merkezi yanına yapılan spor alanındaki çocukları gören Başkan Çelik, çocukların yanına giderek onlarla

 

 

 

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Develi Belediyesi´ndeki yatırım toplantısının ardından yatırımları incelemek üzere Kadın ve Gençlik Merkezi´ne gitmişti ki, Kadın ve Gençlik Merkezi yanına yine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan spor alanındaki çocukları gördü. Başkan Çelik, Develi´deki yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesini fırsat bilerek kar yağışının tadını çıkaran çocukların yanına giderek onlara sürpriz yaptı. Yapılan yatırımların daha bitmeden kullanıldığını görerek mutlu olan Başkan Çelik, çocuklarla sohbet etti.

   Çocuklara hediyeler de veren Başkan Çelik, bu sırada çocukların yapmış olduğu kardan adam ve kardan kadını gördü. Çocukların kıyafet de giydirmiş oldukları kardan adam ve kardan kadını çok beğenen Başkan Çelik, tüm çocuklarla fotoğraf çektirdi ve onlara çeşitli sorular sordu.