DEVELİ`DE POLİS HAFTASI KUTLAMALARI

8.04.2015 17:24:52

Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü nedeniyle, 04-10 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Polis Haftasının 170. Yıldönümünde Develi Kaymakamı Enver Ünlü ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sert`i makamınd




Develi Kaymakamı Enver Ünlü, "Vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatımız, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin temel kurumlarından biridir. 170 yıllık köklü bir geçmişe ve geleneğe sahip Emniyet Teşkilatımız, emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin temini, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini de almak suretiyle çağdaş bir anlayışla yerine getirmektedir. Bu anlayış doğrultusunda, tüm emniyet mensuplarının üstlendikleri bu kutsal görevi, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için en başarılı ve en verimli bir şekilde yerine getirmeye devam edeceklerine olan inancım tamdır. Bu vesileyle, ilçemiz genelinde görev yapan tüm polislerimizin haftasını ve polis teşkilatımızın 170. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, huzurun bozulmaması için mesai kavramı gözetmeksizin çalışan polisimize desteklerinden dolayı değerli hemşerilerimize de teşekkür ediyorum. Görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizden hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Görevleri başındaki polislerimize bu zor görevleri esnasındaki desteklerinden dolayı değerli eş ve çocuklarına teşekkür ediyor, İlçe genelindeki tüm polislerimize selam ve sevgilerimle başarı dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise ziyarette yaptığı konuşmasında, "Kurulduğu tarihden bu yana Türk Polis Teşkilatı büyük bir fedakârlıkla, vatan ve milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için özverili bir şekilde çalışmaktadır. Develi halkının güven ve desteğini her zaman yanında hisseden İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün tesisi, kamu düzeninin korunması, halkın güven ve huzur ortamında yaşamasının sağlanması konularında yaptığı çalışmalarla her zaman halkımızın sevgi ve takdirini kazanmayı amaçlamış olup bu amaç doğrultusunda mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir. Bu vesile ile kuruluşunun 170.Yıldönümünü şahsım ve personelim adına en içten dileklerimle kutlar, bu kutsal görevin ifası sırasında vatan ve görev uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden teşkilat mensuplarımızı rahmet, gazi ve emeklilerimizi minnetle anarken, emniyet birimlerimizin her kademesinde görev yapan, fedakar emniyet mensuplarının değerli ailelerinin Polis Haftasını kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.” ifadesinde bulundu.
Develi İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sert de, "Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan Emniyet Teşkilatı'nın tüm mensuplarının 170.'inci kuruluş yıldönümünü kutluyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki fedakâr bütün meslekdaşlarımın çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.