Develi Belediye Spor Kayak Kulübünden büyük başarı

4.01.2018 14:11:41

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Kayseri İl yarışları kapsamında 29 Aralık 2017 tarihinde Erciyes´te yapılan Snowboard yarışlarında 11 sporcumuz bölge takımına seçildi.

Miray Özsoy veEgemen Taşkır 1. olurlarken Efekan Uzun, Kazım Özkan Özenç, Nurettin Emir Çimen ise 3.´lük elde etti.
Ayrıca 21 Aralık 2017 tarihinde Erciyes´te yapılan Kayseri´de bulunan Kayseri Okullar arası il müsabakalarında da Develi Belediye Spor Kulübü adına yarışan 9 sporcu madalya almıştır.
Eğemen Taşkır Yıldız Erkek 1´incisi olurken, Şükrü Özenç Genç A 1. Furkan Aksar Genç A 2.Kazım Özkan Özenç yıldız erkekler 2.Miray Özsoy Yıldız bayan 2.Bilge Aydoğdu Çocuk Bayan 2. Efekan Uzun Yıldız Erkek 3. Sudenur Gürbüz Yıldız bayan 3´üncüsü oldu.
Alınan başarılardan dolayı sporcuları ve Develi Belediye Spor Kulübü Snowboard Antrenörü Ahmet Aras ve Yardımcı Antrenör Mustafa Özsoy´u tebrik eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ?Develimizi her daim başarıyla temsil eden kayak sporcularımız güzel bir başarıya daha imza attılar. İnşallah Develimiz kayak ve voleybol başta olmak üzere diğer sporlarda da başarı sağlayarak önemli bir spor merkezi olacaktır? açıklamalarında bulundu.
(SK)