DEV MAÇ YARIDA KALDI!...

7.11.2017 10:04:57

Real Çelik Kapıspor ile Yahyalıspor arasında oynanan haftanın maçı tamamlanamadı. Erkilet Stadı 1 Nolu Sahada oynanan Real Çelik Kapıspor ile Yahyalıspor 89.dakikada yarıda kaldı. Yahyalıspor´un kazandığı penaltı sonrası Real Çelik Kapıspor kalecisi Ebube

Real Çelik Kapıspor ile Yahyalıspor arasında oynanan haftanın maçı tamamlanamadı. Erkilet Stadı 1 Nolu Sahada oynanan Real Çelik Kapıspor ile Yahyalıspor 89.dakikada yarıda kaldı. Yahyalıspor´un kazandığı penaltı sonrası Real Çelik Kapıspor kalecisi Ebubekir Kara hakem Necati Selçuk Şahin´e kafa attı.  Dudağı patlayan hakem Necati Selçuk Şahin yardımcıları ile birlikle soyunma odasına gitti ve maç yarıda kaldı. Yaşanan bu olay sonrası kaleci Ebubekir polis ekiplerinden tarafından gözaltına alındı.

STAT: Erkilet Stadı 1 Nolu Saha

HAKEMLER: Necati Selçuk Şahin-Osman Baruk-Halit Karacabay

SAHA KOMİSERİ: Mustafa Koçyiğit

REAL ÇELİK KAPISPOR: Ebubekir Kara-Ozan Horoz-Fazıl Burak Peker-Ümit Al-Murat Şen-Mesut Dalkıran-Emre Zeren-Adem Şener-Kasım Alıcı-Emrah Deveci-Murat Sıvacı

YAHYALISPOR: Fevzi Ufuk Genişhan-Aziz Çağlar Şahin-Muktef Bilici-Hacı Erol-Furkan Dur-Mehmet Akpınar-Ozan Kaan Özdemir-Gökhan Savranlar-Hael Al Badri-Emre Eltimur-Cüneyt Egemen Karagöz

GOLLER: Dk.14 (pen) Mehmet Akpınar, Dk.57 Hael Al Badri (Yahyalıspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.88 Ebubekir Kara, Emrah Deveci (Real Çelik Kapıspor)

Süper Amatör Küme´nin 7.haftasında hafta sonu oynanan ve yarım kalan Real Çelik Kapıspor ile Yahyalıspor 89.dakikasında yarıda kaldı.

Erkilet Stadı 1 Nolu Sahada oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan zorlu karşılaşmanın 89.dakika çıkan olay sonrası hakemler soyunma odasına giderek maçı tatil etti. 89.dakikaya hiçbir sıkıntı olmayan karşılaşmada konuk ekip Yahyalıspor Mehmet Akpınar ve Hael Al Badri´nin goller ile 2-0 öndeydi. 89.dakika maçın hakemi Necati Selçuk Şahin Yayalıspor lehine penaltı verdi. Olaylar bu penaltı verilmesinin ardından çıktı. Penaltı kazanan Yahyalıspor penaltı kullanacakken maçın orta hakemi Necati Selçuk Şahin, Real Çelik Kapıspor kalecisi Ebubekir Kara´ya kırmızı kart çıkardı. Kırmızı kartı gören kaleci Ebubekir Kara hakemin üzerine yürüdü ve hakeme kafa attı. Attığı kafa sonrası hakem Necati Selçuk Şahin´in dudağı patladı ve yardımcılarını yanına alarak soyunma odasına gitti. Kafa atmasının ardından dudağı patlayan hakem Necati Selçuk Şahin kanlar içinde soyunma odasına giderek kaleciden şikâyetçi oldu. Yaşanan bu üzücü olay sonrası karşılaşma tatil edildi. Hakemin şikâyetçi olması sonrası kaleci Ebubekir Kara polis ekipleri tarafından alınarak Yenişehir karakoluna götürüldü.  Yaşanan bu olay sonrası Real Çelik Kapıspor´un hükmen 3-0 mağlup ve 3 puan silinmesi bekleniyor.  Bu konu ilgili kararı bu hafta içi Disiplin Kurulu verecek.

/resimler/2017-11/7/1005567376317.jpg 

GÖZALTINA ALINIP BIRAKILDI

Maçın yarıda kalmasının ardından gözaltına alınan kaleci Ebubekir Kara Yenişehir Karakoluna bir gün kaldı ve dün serbest bırakıldı. Maçın hakemi Necati Selçuk Şahin´e kafa atan Ebubekir Kara takımla ilişiği kesildiği öğrenildi.Maçın hakeminin şikâyetçi olması sonrası polis ekipleri tarafından alınarak karakola götürülen kaleci Ebubekir Kara dün ise serbest bırakıldı. Ancak olayın hukuki süreci devam edecek gibi. Hakem Necati Selçuk Şahin, Ebubekir Kara´dan davacı.  Yarıda kalan maçın ardından karakolda bir gün geçiren Ebubekir dün yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı v e hukuki süreç ise devam ediyor.

 /resimler/2017-11/7/1006453002411.jpg

 PUAN SİLİNMESİ GÜNDEMDE

Hafta sonu oynanan Real Çelik Kapıspor-Yahyalıspor maçının hakeme filli saldırı olması nedeniyle yarıda kaldı. Yarıda kalan maçın ardından spor camiasında en çok konuşulan konu şişe puan silme oldu. Real Çelik Kapıspor´un hükmen 3-0 mağlup sayılması ve 3 puanın silinmesi bekleniyor. Bu konuyla ilgili son karası ise İl Disiplin Kurulu verecek. Perşembe günü Sümer Amatör Evin´de İl Disiplin Kurulu bir araya gelecek ve raporlar incelendikten sonra kararı verecek. Real Çelik Kapıspor´un eğer 3 puanı silinmesi durumunda 15 olan puanı 12´ye düşecek.  Bu hafta içi yapılacak olan kararın ardından verilecek cezalar belli olacak.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: YARIDA KALDI