DEREDE MAHSUR KALAN TRAKTÖRLÜ VATANDAŞ KURTARILDI

11.06.2015 09:36:58

Türkiye?nin yanı sıra Kayseri?nin Sarıoğlan ilçesinde de etkili olan sağanak yağmurlar ve dolu ekili araziler, meyve ağaçları ve yaşamı olumsuz etkiliyor. Son yağışlar sırasında oluşan sel ile derede traktörüyle mahsur kalan bir vatandaş belediye ekipler

 

 

Sarıoğlan?ın Güzelyazı mahallesi Demiryolu hem zemin geçidi yanındaki dere yatağını traktörü ile geçmeye çalışan  Mehmet Ilgın, ani gelen sel ile derenin tam ortasında mahsur kaldı. Ekiplerden yardım istedi. Sakinleştirilmeye çalışılan Mehmet Ilgın için belediye ekipleri seferber oldu. Kısa sürede bölgeye giden belediye ekipleri, kepçe yardımıyla hem traktörü çekti hem de traktöründe mahsur kalan Mehmet Ilgın?ı kurtardı.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız; yağışlar sırasında özellikle can ve mal kaybının olmaması için ekiplerin alarmda olduğunu tekrarladı. Yıldız ?Son olarak ekiplerimizden yardım isteyen bir vatandaşımızı da dere yatağı ve sel içinden sağ salim kurtardık. Kendisine geçmiş olsun. Ekiplerimiz bu tip istenmedik ve beklenmedik olaylara karşı adeta alarmda? dedi.

Traktörü ile kurtarılan Mehmet Ilgın, belediye ve kendisine bu konuda yardımcı olan tüm ekiplere teşekkür etti.