"DERDİ OLANLA DERTLENMEK İNSANLIK GÖREVİMİZ"

31.05.2016 09:39:23

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem ve yöneticiler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret ederek Şanlıurfa´daki Suriyeliler için yardım talebinde bulundular. Başkan Mustafa Çelik de "İhtiyaç sahibi insanlara nerede olurlarsa


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyarete Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, Başkan Yardımcısı Yusuf Mert ve Yönetici Mehmet Adil Saraç katıldı. Başkan Yardımcısı Yusuf Mert, Başkan çelik´e Şanlıurfa´da 585 bin Suriyeli olduğunu belirtti ve platform olarak Suriyelilere hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi. Suriyelilerin 115 binin kamplarda, 480 bininin ise il merkezi ve ilçelerde bulunduğunu ifade eden Mert, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte gıda konusunda sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi ve destek istedi.
Başkan Mustafa Çelik ise "Dert hepimizin derdi ve hepimiz kaygısını çekeceğiz." diyerek ellerinden geldiğince destek vermeye çalışacaklarını söyledi. Başkan Çelik, derdi olanla dertlenmek gerektiğini belirtti ve "İhtiyaç sahibi insanlara nerede olurlarsa olsunlar yardım elini uzatmak her Müslüman´ın görevidir." dedi.
Ziyarette Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu tarafından Başkan Çelik´e özel tasarım plaket takdim edildi.
KSMMO YENİ YÖNETİMİ ZİYARET ETTİ
Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Anfer Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyar ettiler. Kısa süre önce yapılan genel kurulda göreve geldiklerini ifade eden Yılmaz, güzel bir seçim süreci geçirdiklerini söyledi. Yılmaz, "Amacımız önce mesleğimize sonra Kayseri´ye hizmet etmek." diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Kayseri için herkesle elbirliği içinde çalışacaklarını belirterek, "Şehrin imajının ve marka değerinin yükselmesi, şehirdeki tüm ürünlerin ve tüm meslek erbabının imajını birlikte yükseltiyor. Dolayısıyla şehrin imajını hep birlikte daha da artıracağız.? ifadelerini kullandı.