DEPREM GiBi!

1.07.2017 10:47:18

Başta Altyapı Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme olmak üzere alt yapıda görev yapan tüm antrenörlerin kulüp ile ilişiği kesildi

Kayserispor´da son günlerde yaşanan büyük krizlere bir yenisi eklendi. Sarı-Kırmızılı takımın yönetimi aldığı karar ile alt yapıda görev yapan antrenörlerin tamamının görevine son verdi. Geçtiğimiz ay içinde alt yapı seçmelerini tamamlayan antrenörler kendilerine tebliğ edilen karar ile adeta şok oldu. Son dönemde kulüpte yaşanan çalışan kıyımına kurban giden alt yapı antrenörlerine kararın dün tebliğ edildiği öğrenilirken, alınan bu karar ile alt yapıda antrenör kalmadı. Yeni sezon öncesinde çalışmalarına başlaması gereken alt yapı takımlarında şimdi hangi ekibin görev alacağı ise şimdiden merak konusu olmuş durumda. 

"Seçme listede var"

Başta Altyapı Sorumlusu Teknik Direktör Ertuğrul Seçme olmak üzere Münir Yıldırım, Ahmet İzgi, Emin Aydoğdu, Hasan Akdoğdu, Uğur Kulaksız, Ümit Ulucan, Abdullah Büber ve Alper Kelkitti isimlerinin kulüp ile yollarının ayrıldığı öğrenildi. Bu sezon başında Kayserispor Futbol Okulu´nun patentini veren yönetimin alt yapıyı tamamen dağıtması futbol camiasında tepkilere neden oldu. Böylesine büyük bir altyapı da çalışacak yeni isimleri belirlemeden böyle bir kararın alınamayacağını belirten kulübe yakın çevreler, ´´Yönetim kendisine yakın bir ekip ile anlaşmadan böyle bir karar alamaz. Önümüzdeki günlerde kimin işe başlayacağı belli olur´´ yorumlarında bulundu. 

"Yerlerine kim getirilecek!"

Teknik sorumlu, antrenör ve kaleci antrenörlerinden oluşan 9 kişilik ekibi kapının önüne koyan yönetimin bundan sonraki günlerde nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Zor zamanlarda Kayesrispor´un her kademesinde görev yapan ve Teknik Direktörlük koltuğunda dahi oturan Ertuğrul Seçme´nin hiç bir bahane gösterilmeden uzaklaştırılması ise dikkat çekti. Yeni sezon öncesinde kadrosunda yüzlerce sporcu barındıran alt yapıda yapılan bu kıyıma anlam verilemezken, ´´Seçmeler yapıldı. Madem böyle bir karar alınacaktı seçmelerden önce alınsaydı. Yeni gelecek isimlerin bu seçilen oyuncular hakkında görüşü ne olur´´ yorumları ise dikkat çekti. (Erhan KAN)



Anahtar Kelimeler: DEPREM GiBi