DEMİREL: "EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ"

14.08.2017 14:10:19

Kocasinan & Talas Galatasaray Futbol Okulları Genel Koordinatörü Erkan Demirel, "Emeklerimizin karşılığını yavaş yavaş almaya başladık. Devamı gelecek. Kayseri´de ilkleri başarıyoruz"dedi.

Kocasinan & Talas Galatasaray Futbol Okulları Genel Koordinatörü Erkan Demirel, "Emeklerimizin karşılığını yavaş yavaş almaya başladık. Devamı gelecek. Kayseri´de ilkleri başarıyoruz"dedi.
Kurulduğuı günden bugüne kadar büyük emek veren Kocasinan & Talas Galatasaray Futbol Okulları geleceğin sporcularını yetiştirmek için gece-gündüz çalışıyor. Her geçen ay ve sene sonrası emeklerinin karşılığını aldıklarını belirten Kocasinan & Talas Galatasaray Futbol Okulları Genel Koordinatörü Erkan Demirel," Kayseri´de futbola gönül vermiş çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmak amacıyla elimizden gelen en güzel hizmeti vermeye devam edeceğiz. Emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Vermiş olduğumuz bu emeklerinin karşılığı bizleri çok mutlu ediyor. Geleceğin sporcuları yetiştirmek için doğru yolda olduğumuzu biliyoruz. Daha iyisini yapana kadar çalışmalarımız aynı ciddiyetle devam edecek. 12 ay boyunca yaz kış demeden gece-gündüz çalışmalarımız devam ediyor. İstanbul´a gidecek olan 12 oyuncularımıza başarılar diliyorum. Geldikleri günden bugüne kadar büyük mesafe kat ederek, kendilerini geliştirerek buralara gelmelerinde bizde yardımcı olduk. 3 gün boyunca Metin Oktay Tesislerinde yaş kategorilerinde antrenmana çıkacak olan 12 oyuncumuz ilerleyen zamanlarda Galatasaray Formasını giyeceklerinden eminim. Bize inanan Tüm Kayserili yavrularımızı spor okullarımıza bekliyoruz. Elazığ´da düzenlenen ve 40 takımın içinden şampiyon çıkmak hem bizi hemde sporcularımızı oldukça mutlu etti. Demekki doğru yoldayız. Anadolu Harikalar diyarı Spor Tesisleri ve Talas Gezegen Sosyal Tesislerinden antrenmanlarımız devame etmektedir" diye konuştu.