DANACI SUCUKLARI İLK GURME ŞUBESİNİ AÇTI

25.02.2019 09:13:30

Şehrimizin önde gelen sucuk pastırma firmalarından olan Danacı Sucukları ilk gurme şubesini Mustafa Şimşek Bulvarında hizmete açtı.

Şehrimizin önde gelen sucuk pastırma firmalarından olan Danacı Sucukları ilk gurme şubesini Mustafa Şimşek Bulvarında hizmete açtı.

  Kayserinin en köklü firmalarından olan Danacı Sucuk ve pastırma gurme şubesini açarak yeniliklere imza atmaya devam ediyor.  Önceki gün Mustafa Şimşek Bulvarında açmış olduğu şubede kendi üretimi olan ürünleri müşterilerine sunarak hizmet vermeye başladı. 

Düzenlenen açılış törenine Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi ilçe Başkanı Gökhan Ülke, çok sayıda siyasi parti temsilcisi, işadamı ve vatandaşlar katıldı.

  Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu açılışta yaptığı konuşmasında, pastırma ve sucuğun Kayseri için önemli bir sektör olduğunu belirterek,  Danacı Sucuklarının da pastırma ve sucuk üretiminde köklü bir firma olduğunu söyledi.

İşadamı Mustafa Danacı´ da yaptığı açıklamada yaklaşık bir asırlık firma olduklarını belirterek,? Markamızı Türkiye ve Kayseri´de herkes tarafından bilinmektedir.  Bu yüzden de lezzet ve kalite olarak sucuk ve pastırmanın en iyisini üretmeye çalışıyoruz.  Vatandaşlarımıza güvenilir,  kaliteli ve uygun fiyatlara et ürünlerini sunmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bugün burada açılışını yaptığımız ilk gurme şubemiz ile Kayserililere yeni bir hizmet getirmeyi planladık. Ve tüm Kayserilileri şubemize davet ediyor ve açılışa özel indirimleri kaçırmamalarını tavsiye ediyorum? dedi.

Açılış konuşmalarının ardından, Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu ve davetliler tarafından Danacı Sucuk Gurmenin açılış kurdelesi kesilerek şube gezildi.

Haber: Durdu Aslantaş